loading...

دیجیتال مارکتینگ

bahar بازدید : 138 یکشنبه 11 اسفند 1398 زمان : 21:57 نظرات (0)

چه به تازگی علاقه پیدا کرده باشید که وارد حیطه بازاریابی ایمیلی شوید و چه از مدت‌ها قبل به این شیوه پایبند بوده‌اید، عواملی وجود دارند که همیشه باید در هنگام شروع کمپین‌های تبلیغاتی به وسیله ایمیل در نظر داشته باشید. اگر یکی از این عوامل را از یاد ببرید، ممکن است مشتریان،‌ نرخ تبدیل یا درآمد خود را از دست بدهید. این مسئله خیلی ناراحت کننده خواهد بود، چرا که بازاریابی ایمیلی، اگر به درستی انجام شود، بالاترین نرخ بازگشت سرمایه را در میان کانال‌های بازاریابی دیجیتال دارد. قبل از اینکه به سراغ کمپین بعدی تبلیغات ایمیلی‌تان بروید،‌ مطمئن شوید که تمام این فاکتورها را رعایت کرده‌اید.

 

 

 

1. مخاطب شما کیست؟

ایجاد کمپین‌های موفق ایمیلی که نرخ بازگشت سرمایه‌ای بالایی دارند،‌ نیازمند این است که مخاطبان خود را دقیقا بشناسید. این نکته خوبی برای شروع کارتان خواهد بود، اما عوامل دیگری نیز بر موفقیت کمپینتان اثرگذار هستند.

 

شما باید سوالات زیر را در مورد مخاطبانتان پاسخ دهید: مشتریان ما چه زمانی دوست دارند پیامی از ما دریافت کنند؟ چه محتوا و پیامی آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و کاری می‌کند که دست به کار شوند؟ چطور می‌توانم پایگاه ایمیلی‌ام را طوری دسته‌بندی کنم که مشتریانم در زمان مناسب، پیامی مناسب دریافت کنند؟

 

 

 

 2. چه پیشنهادی دارید؟

پیشنهاد شما «بیست درصد تخفیف» یا «کد تخفیف BOGO» نیست. در حقیقت ممکن است با ارائه کد تخفیف بیست درصدی، ارزش کارتان را پایین بیاورید.

 

هوشمندانه عمل کنید. اگر به درستی از کدهای تخفیف بهره بگیرید، می‌توانید مشتریان خوبی به دست آورید؛ اما انگیزه اصلی خرید برای مشتریان قطعا کد تخفیف شما نخواهد بود.

 

به این فکر کنید: مشتریان با خرید محصول تخفیف خورده شما چه سودی به دست می‌آورند؟ زندگی‌شان چقدر آسان‌تر یا لذت‌بخش‌‌تر می‌شود؟ از دریچه چشم آن‌ها به این مسئله نگاه کنید. به عبارت دیگر، پیامی که انتخاب می‌کنید، باید مشکلات مشتری و راه‌حل مرتبط شما را نشان دهد. از تفاوتی که محصولتان در زندگی مشتری ایجاد می‌کند صحبت کنید. نیازی نیست فهرستی طولانی از ویژگی‌های محصولتان را برشمارید.

 

 

 

 3. می‌خواهید مشتریان چه کار کنند؟

یا ساده‌تر بگوییم، وقتی مشتریان با پیامتان ارتباط برقرار کرده‌اند، امیدوارید که قدم بعدی‌شان چه باشد؟

 

هر ایمیلی که در راستای کمپین تبلیغاتی‌تان ارسال می‌کنید،‌ باید مشتریان را به سوی عمل مشخص راهنمایی کنند. زمانی که دارید کمپین تبلیغاتی‌تان را برنامه‌ریزی می‌کنید، دقیقا مشخص کنید که این عمل مشخص چیست.

 

از زبانی ساده، گویا و فصیح برای عنوان کردن فراخوان‌تان بهره بگیرید؛ به عنوان مثال «خرید محصول» عبارت گویاتری نسبت به «اطلاعات بیشتر» است.

 

 

 

 4. آیا در ایمیلتان از ویژگی‌های تعاملی استفاده می‌‌کنید؟

محتوای تعاملی، درست مانند شخصی‌سازی و اتوماسیون‌‌سازی ایمیل، روزبه‌روز بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروز ایمیل‌هایی ارسال می‌شوند که مشتری می‌تواند بدون خروج از صفحه پیام‌رسان الکترونیکی‌اش، محصول مورد نظرش را بخرد و هزینه‌اش را نیز پرداخت کند. کمی خلاق باشید تا نرخ تبدیل مشتریانتان را افزایش دهید.

 

 

 

 5. آیا این کمپین ایمیلی با دیگر فعالیت‌های بازاریابی‌تان همسو است؟

احتمال دارد که تعدادی از مخاطبان ایمیلتان در شبکه‌های دیگر نیز حضور داشته باشند. چطور می‌توانید از این اتفاق به نفع خود بهره ببرید؟

 

مردم از برندهای دلخواهشان انتظار دارند که رویکرد مشخص و واحدی در همه شبکه‌های تبلیغاتی‌شان داشته باشند؛ به عنوان مثال، پیشنهادهایی که در کمپین ایمیلیتان ارائه می‌کنید، نباید با پیشنهادی در همان زمان در شبکه اجتماعی‌تان ارائه کردید، متفاوت یا متناقض باشند.

 

 

 

 6. چگونه عملکرد خود را ارزیابی می‌کنید؟

در ابتدا از خود بپرسید: «چه انتظاری از این کمپین دارم و معیار موفقیت آن چیست؟ آیا افزایش نرخ تبدیل، مشتریان جدید یا درآمد بیشتر است؟» سپس تعیین کنید چگونه می‌خواهید بازدهی کمپین خود را بسنجید. آیا به صورت دستی این کار را می‌کنید یا نرم‌افزار خاصی برای سنجش عملکرد کمپینتان دارید؟

 

 

 

 7. آیا مشتری‌تان در مرکز کار قرار دارد؟

این مورد به نکته شماره یک باز می‌گردد. از خود بپرسید: «آیا این کمپین کمکی به مشتری‌ام می‌کند؟ آیا به خوبی آن‌ها را دعوت به مشارکت با برند خود کرده‌ام؟» این مورد آخر به شما اطمینان می‌دهد که مشتری در کمپین شما در مرکز کار قرار گرفته و خدمتی معنادار به او عرضه می‌شود. این مورد بیش از هر چیز دیگری به موفقیت کمپینتان کمک خواهد کرد.

 

راه‌اندازی هر کمپین ایمیلی موفقی نیازمند تفکر و برنامه‌ریزی دقیق است.

bahar بازدید : 26 یکشنبه 11 اسفند 1398 زمان : 21:55 نظرات (0)

اولین قدم برای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی و رسیدن به درآمد پایدار، ‌داشتن یک وب‌سایت است تا بتوان از طریق آن به ارائه محصولات و خدمات پرداخت و درآمد کسب کرد. در این مقاله ژان بقوسیان به شما می‌گوید چگونه سایتی حرفه‌ای با امکان ارسال مقالات،‌ فروش آنلاین محصولات، ‌پرداخت آنلاین، ارسال پیامک به مشتری و… داشته باشید.

 

 

 

قدم‌های لازم برای داشتن یک سایت پول‌ساز

1. ثبت دامنه

ابتدا باید یک دامنه مناسب برای سایت خود انتخاب کنید. دامین یا دامنه، همان نام سایت شما است که در مرورگرهایی مثل کروم یا فایرفکس تایپ می‌شود تا سایت شما نمایش داده شود؛ مثلا اسم سایت من modiresabz.com است. کسی که می‌خواهد وارد سایت شود با تایپ این دامنه وارد سایت می‌شود. برای ثبت دامین یا دامنه سایت ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که این نام قبلا توسط شخص دیگری ثبت نشده باشد. این کار را می‌توانید به کمک شرکتی که در زمینه ثبت دامین فعالیت می‌کند انجام دهید. دامنه‌ها فقط به صورت سالانه یا چند ساله اجاره داده می‌شوند. نام دامنه شامل اسمی است که شما انتخاب می‌کنید و همچنین پسوندی که در انتهای نام می‌آید مثل com. یا ir. یا موارد دیگر. بهتر است در صورت ممکن از دامنه‌های با پسوند com. استفاده کنید زیرا اگر کسی پسوند سایت شما را فراموش کند احتمالا ابتدا com. را تست می‌کند. مبلغ ثبت سالانه اغلب دامنه‌های خارجی مثل com. چیزی حدود 30 تا 50 هزار تومان است. مبلغ ثبت دامنه‌های ir. بسیار کم‌تر است و حدود 5 هزار تومان در سال است.

 

 

 

2. اجاره هاست

پس از ثبت دامین نوبت به گرفتن فضای وب یا اجاره هاست می‌رسد. اگر خیلی ساده بگوییم سایت شما شامل تعدادی فایل است که کاربر با تایپ آدرس سایت  شما،‌ آن را می‌بیند. این فایل‌ها باید بر کامپیوتری نگهداری شود که به صورت شبانه‌روزی روشن باشد و به اینترنت پر سرعت متصل باشد. شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات میزبانی یا هاستینگ دقیقا همین کار را انجام می‌دهند.

 

برای این منظور باید یکی از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات میزبانی وب را برگزینید. این شرکت‌ها نیز خدمات خود را به صورت سرویس ماهیانه یا سالانه ارائه می‌دهند؛ به این معنی که باید هر سال بابت نگهداری فایل‌ها و اطلاعات سایت خود روی کامپیوترهای شرکت میزبان مبلغی بپردازید.

 

 

 

3. ساخت وب‌سایت توسط خودتان

برای ساخت سایت چند گزینه دارید. یکی از اولین راهکارهایی که به ذهن هر کسی می‌رسد آن است که یک برنامه‌نویس یا شرکت طراحی سایت بیابیم و کل پروژه طراحی سایت را واگذار کنیم.

 

مشکلی که در این روش وجود دارد آن است که کارتان به شدت به برنامه‌نویس وابسته است! توسعه سایت کاری است که پایان ندارد. شما همواره به برنامه‌نویس سایت نیاز دارید و به او وابسته هستید. دنیای وب مدام تغییر می‌کند و شما مجبورید سایت را با این تغییرات همگام سازید. نکته دیگر آن است که یک برنامه‌نویس یا شرکت کوچک به سختی می‌تواند خودش را به تغییرات دنیای وب برساند. در دنیای وب تغییرات آنقدر سریع است که شاید یک برنامه‌نویس تمام‌وقت هم نتواند کارهای لازم برای به‌روز نگه داشتن کد سایت را انجام دهد.

 

راهکار دیگر برای ساختن سایت استفاده از سایت‌سازهای پولی است. سایت‌سازها برنامه طراحی سایتی هستند که قبلا نوشته شده و در اختیار شما قرار می‌گیرد و شما بدون داشتن دانش برنامه‌نویسی می‌توانید آن را سفارشی کنید و با ایجاد تغییرات لازم سایت دلخواه خود را درست کنید.

 

مزیت این روش نسبت به روش قبل آن است که تقریبا به محض خرید سایت‌ساز و نصب آن روی هاست، سایت‌تان آماده است. البته با سلیقه شما متناسب نیست و با تغییر تنظیمات آن می‌توانید سایت دلخواه خود را بسازید. البته این سایت‌سازها محدودیت‌هایی دارند و شاید امکانات خاصی که مد نظر شما است را برآورده نسازد.

 

اگر یک سایت‌‌ساز بخرید و بعد از مثلا یک سال شرکت تولیدکننده از آن پشتیبانی نکند یا حتی شرکت بسته شود با مشکلاتی جدی مواجه خواهید شد.

 

 

 

4. بهترین گزینه استفاده از وردپرس

سایت‌سازهای رایگان شاید خیلی جذاب به نظر برسند؛ چون رایگان هستند و شاید فکر کنیم برای کارهای جدی نمی‌توانند مناسب باشند؛ ولی به نظر من بهترین گزینه برای ساخت سایت استفاده از سایت‌ساز رایگان WordPress است. البته ساخت هیچ سایتی کاملا رایگان تمام نمی‌شود. با اینکه خود سایت‌ساز رایگان است ولی لازم است امکاناتی به آن اضافه شود. این امکانات خودشان برنامه‌های آماده کوچکی هستند که بر نرم‌افزار سایت‌ساز نصب می‌شوند و معمولا باید آن‌ها را بخرید. این برنامه‌های کوچک اغلب پلاگین یا افزونه نامیده می‌شود.

 

 

 

5. چگونه می‌شود کم‌تر از یک میلیون تومان؟

برای خرید هاست و دامنه و همچنین افزونه‌های لازم شاید نیاز به کمتر از یک میلیون تومان بودجه باشد! برای ساخت چنین سایتی توسط دیگران حداقل باید 5 میلیون تومان بپردازید.

 

برخی از دوستان حرفه‌ای‌تر شاید بگویند سایت‌سازهای رایگان امنیت‌شان پایین است و ممکن است هک شوند؛ ‌ولی اگر از هاست خوب استفاده کنند این احتمال خیلی کم‌تر می‌شود. در ضمن خوب است بدانید بسیاری از سایت‌های برندهای بزرگ دنیا با همین سایت‌سازهای رایگان ساخته شده است.

 

 

 

6. داستان سایت خودم؛ مدیرسبز

بیش از 8 سال است که به صورت تخصصی بر بازاریابی اینترنتی و آموزش آن کار می‌کنم. ابتدا سایتی داشتم که توسط دوستم طراحی شده بود پس از مدتی او به خارج از ایران سفر کرد و سایتم با مشکلاتی مواجه شد. حدود ده سایت‌ساز مختلف را نصب کردم و تست کردم. با بررسی‌های زیاد دیدم برای فروش آنلاین و کارهای حرفه‌ای هیچ‌کدام به خوبی وردپرس نیست. چند ماه وقت گذاشتم و با وردپرس سایتی ساختم که امکاناتش بسیار بیشتر از سایت قبلی بود. برای سایت قبلی چند ده میلیون هزینه کرده بودم. آن را کنار گذاشتم و اکنون سایت مدیرسبز با وردپرس ساخته شده است. تصمیم استفاده از وردپرس برای سایتم،‌ یکی از بهترین تصمیماتی بود که در کارم گرفتم.

 

 

 

7 مزیت ساخت سایت با وردپرس

1. نصب و استفاده از آن نیازی به آشنایی با برنامه‌نویسی ندارد و به سادگی نصب و استفاده از یک نرم‌افزار ویندوزی است!

اغلب هاست‌ها امکانی دارند که با کلیک یک دکمه وردپرس بر هاست نصب می‌شود و این کار شاید کم‌تر از یک دقیقه طول بکشد!

 

2. خیلی زودبه‌زود آپدیت می‌شود و نگرانی شما برای به‌روز بودن از بین می‌رود.

 

3. اگر با مشکلی مواجه شدید با یک جست‌وجوی ساده در گوگل می‌توانید راه‌حل مناسب را بیابید.

همچنین هر کسی که با این سایت‌سازها آشنا است می‌تواند کار سایت‌تان را ادامه دهد و مشکل وابستگی سایت به یک فرد یا شرکت خاص حل می‌شود.

 

4. با زبان فارسی کاملا سازگار است.

دیگر نگران راست به چپ بودن نوشته‌ها و استفاده از فونت‌های فارسی نباشید.

 

5. ده‌ها هزار پوسته یا قالب وجود دارد که با انتخاب یکی از آن‌ها می‌توانید سایتی با ظاهری جذاب و حرفه‌ای داشته باشید.

صدها قالب زیبای فارسی وجود دارد. کافی است در اینترنت عبارت «قالب وردپرس» را جست‌وجو کنید.

 

6. با کمک افزونه رایگانی به نام «ووکامرس» تمام امکانات یک فروشگاه آنلاین حرفه‌ای به سایت‌تان اضافه می‌شود.

فارسی‌ساز آن هم وجود دارد که علاوه بر فارسی کردن تمام نوشته‌ها، واحد پول ایران را به فروشگاه‌تان اضافه می‌کند.

 

7. ده‌ها هزار افزونه رایگان و پولی دارد که تقریبا هر امکان قابل تصور را به سایت اضافه می‌کند.

هرگاه به امکان جدیدی نیاز داشتید، می‌توانید افزونه‌ای مناسب را بیابید و آن را نصب کنید تا امکان جدیدی به سایت شما اضافه شود.

 

 

 

بازاریابی اینترنتی تنها عامل پول‌سازی سایت

اگر بهترین سایت دنیا را هم داشته باشید شاید سایت‌تان پول‌ساز نباشد. قدم بعدی انجام بازاریابی اینترنتی است که باعث می‌شود به درآمد برسید. بازاریابی اینترنتی شامل بخش‌های مختلفی است:

 

نوشتن متن‌های تبلیغاتی حرفه‌ای در سایت

افزایش رتبه سایت در گوگل یا سئو

ایمیل مارکتینگ

ایجاد ترافیک رایگان و پولی

ساخت تبلیغات و کمپین‌های اینترنتی

تحلیل سایت و ترافیک آن

 

نکته دیگر آن است که باید این مطالب را برای شرایط بازار ایران یاد بگیرید؛ مثلا نرخ باز شدن ایمیل در دنیا حدود 15 درصد است ولی در ایران گاهی تا 20 درصد می‌رسد.

 

 

bahar بازدید : 36 یکشنبه 11 اسفند 1398 زمان : 21:55 نظرات (0)

هر زمان یک اپلیکیشن  یا تکنولوژی جدید از راه می‌رسد،‌ بازاریاب‌ها یکی از اولین کسانی هستند که آن را آزمایش می‌کنند تا بتوانند به وسیله آن محتوا خلق کنند. این به آن دلیل است که بازاریاب‌ها به طور مداوم سعی می‌کنند توجه مخاطب خود را جلب کنند و اغلب این کار به وسیله نوآورانه‌ترین روش‌های ممکن صورت می‌گیرد. در واقع نوآوری عنصر جدایی‌ناپذیر کار بازاریاب‌ها است. در حال حاضر، یکی از بهترین روش‌ها برای جذب مخاطب تولید ویدیو است. نترسید، منظور ما فیلم‌های 120 دقیقه‌ای نیست! اقبال کاربران فضای مجازی بیشتر به سوی ویدیوهای کوتاه و حتی‌الامکان 60 ثانیه‌ای است. هیچ راه فراری وجود ندارد.


اگر می‌خواهید به مشتریان بیشتری دسترسی پیدا کنید و در تمام پلت‌فورم‌های تبلیغاتی موجود حضور داشته باشید، باید محتوای ویدیویی تولید کنید.


 


مخاطبان شما دوست دارند به تماشای محتوای ویدیویی برندهای مختلف بنشینند و رقبایتان نیز به سرعت در حال تولید انواع ویدیوهای جذاب هستند. در پژوهشی که در سال 2017 صورت گرفت، مشخص شد که نیمی از بازاریاب‌ها برای تولید ویدیو در سال جدید آماده هستند و برای آن سرمایه‌گذاری کرده‌اند و بر اساس موسسه سیسکو، محتوای ویدیویی حدود 69 درصد از ترافیک اینترنت را در سال 2018 از آن خود خواهد کرد. می‌گویند یک عکس به اندازه هزار کلمه حرف در خود دارد و گاهی اوقات، ویدیو بهترین پلت‌فورمی است که می‌توانید برای توضیح یک مفهوم یا آموزش یک عملکرد به مشتریانتان به کار بگیرید. ویدیوهای آموزشی کوتاه یکی از پر طرفدارترین محتواهایی بودند که در سال گذشته مورد استفاده قرار گرفتند. چرا که مفید، ساده و پرکاربرد بودند.


آیا شما هم آماده‌اید که به عنوان بخشی از استراتژی بازاریابی‌تان به تولید ویدیو بپردازید؟ ما در این مقاله ایده‌ها و تمریناتی به شما می‌دهیم تا بتوانید فیلم‌هایی تولید کنید و سپس آن‌ها را در برنامه بازاریابی‌تان بگنجانید.


 


ایده‌هایی برای بازاریابی ویدیویی

بسیاری از بازاریاب‌ها می‌دانند که باید به تولید ویدیو بپردازند؛ اما وقتی که می‌خواهند این کار را شروع کنند، نمی‌دانند باید دقیقا چه کار کنند. به همین خاطر ایده‌هایی را گردآوری کرده‌ایم که هم می‌توانید آن‌ها را برای ویدیوهای زنده (لایو) و هم ویدیوهای از پیش ضبط شده به کار بگیرید.


 


 ایده‌هایی برای ویدیوهای از پیش ضبط شده

ابتدایی


به صورت گروهی و به همراه اعضای تیمتان به مشتریان جدید خود خوشامد بگویید یا از خریدشان تشکر کنید.

دموی ویدیویی از محصولات خود بگیرید (به عنوان مثال، می‌توانید بسته محصول را باز کرده و محتویات آن را نشان دهید- کاری که آن را آن‌باکس کردن می‌نامند).

یک فایل GIF بسازید و در آن نحوه به کارگیری محصول خود را نمایش دهید.

ویدیوها 15 ثانیه‌ای از تجربه مشتریان قبلی در استفاده از محصولات‌تان بگیرید.

ابتدای هر فصل ویدیویی پر انرژی برای سلام و عرض ادب کردن به مخاطبان بسازید.


 


 متوسط


ویدیوهای آموزشی طولانی‌تر در مورد محصول گرفته یا آموزش روی تخته وایت‌برد را امتحان کنید.

فیلمی کوتاه در مورد شرکت خود، ماموریتی که دارید و نگرشتان بگیرید.

با افراد مشهوری که در حیطه شما مشغول به کار هستند، مصاحبه کنید و فیلم بگیرید.

از برخی مشتریان خود به صورت تصادفی دعوت کنید به دفتر کار شما بیایند و در مورد تجربه‌شان در استفاده از محصولات شما صحبت کنند.

ویدیوهای قبل و بعد بسازید و در آن، تغییر حاصل شده بعد از استفاده از محصولتان را نمایش دهید.


 


پیشرفته


فیلمی کامل در مورد معرفی و استفاده از محصول خود تهیه کنید.

پست‌های وبلاگتان را به ویدیوهای کوتاه و آموزشی تبدیل کنید و آن فیلم را در زیر آن پست قرار دهید.

با اعضای کلیدی مجموعه مصاحبه و فیلم تهیه کنید.

برای هر کدام از فراخوان‌هایی که در سایت‌تان گذاشته‌اید،‌ ویدیو بسازید. (برای قسمت «تماس با ما»، «استفاده از دوره آزمایشی رایگان» و «ما را به دوستانتان معرفی کنید و اعتبار رایگان بگیرید»)


 


 ایده‌هایی برای ویدیوهای لایو

از ویدیوهای لایو فیس‌بوک، اینستاگرام یا توئیتر برای فیلم‌برداری از همایش‌هایی استفاده کنید که شما، مدیران‌تان یا مدیرعامل‌تان در آن شرکت کرده‌اید.

یک جلسه با کارمندان یا بازدیدکنندگان شرکت‌تان بگذارید و به پرسش و پاسخ بپردازید.

ویدیویی زنده تحت عنوان «یک روز در شرکت ایکس» تهیه کرده و با رویی خوش همه اعضا را به مخاطبانتان معرفی کنید و از اتفاقات جالب در محیط کار بگویید.

bahar بازدید : 29 یکشنبه 11 اسفند 1398 زمان : 21:54 نظرات (0)

اگر می‌خواهید الگوریتم اینستاگرام را شکست بدهید باید سعی کنید فقط زمانی پست بگذارید که فالوئرهای بیشتری آنلاین هستند و احتمال دیده شدن پست بالاتر است.

 

اینستاگرام در الگوریتم جدید خود معیاری به‌ نام «تعامل» یا engagement تعریف کرده که «مجموع تعداد لایک‌ها، نظرات و ذخیره شدن‌های یک پست» است؛ مثلا اگر یکی از پست‌های شما 520 لایک داشته باشد، 10 نفر زیر پست نظر بدهند و 30 نفر پست شما را در علاقه‌مندی‌های خودشان ذخیره کنند، میزان تعامل آن پست 560 است.

 

یکی از هدف‌های مهم شما در بازاریابی با اینستاگرام افزایش این معیار است. بالا رفتن «تعامل» اهمیت زیادی دارد ولی بهترین حالت آن است که تعامل در چند دقیقه اولی که پست را منتشر کردید عدد قابل‌ توجهی باشد. در این‌ صورت یک اتفاق بسیار خوب و لذت‌بخش رخ می‌دهد! چه اتفاقی؟ احتمالا اینستاگرام پست شما را در صفحه جست‌وجوی خود به نمایش می‌گذارد و همین موضوع باعث می‌شود افراد زیادی پست شما را ببینند حتی افرادی که فالوئر شما نیستند!

 

پس با این توضیحات مشخص شد چرا زمان ارسال یک پست اینقدر مهم است. اگر زمانی که بسیاری از فالوئرهای شما آنلاین هستند پست ارسال کنید، احتمال افزایش سریع «تعامل» بالاتر می‌رود و احتمالا اینستاگرام شما را به افراد بیشتری نمایش می‌دهد. به‌ خصوص 10 دقیقه اول پس از انتشار پست بسیار اهمیت دارد. پس به راحتی و در هر زمان دلخواه پست نگذارید و سعی کنید بهترین زمان ارسال پست را بیابید.

 

اگر کمی پس از ارسال پست، افراد زیادی پست شما را لایک کنند، نظر بدهند یا ذخیره کنند، اینستاگرام به این نتیجه می‌رسد که پست شما یک محتوای باکیفیت است و پست شما را به افراد بیشتری ارسال نمایش خواهد داد!

 

با پیدا کردن بهترین زمان برای ارسال پست در اینستاگرام، می‌توانید این الگوریتم را هک کنید تا میزان تعامل خود را افزایش دهید و دوستداران و فالوئرهای بیشتری کسب کنید.

 

 

 

چند قاعده کلی برای یافتن بهترین زمان ارسال پست

 

 

زمان ارسال پست باید متناسب با بازار هدف باشد: فرض کنید شما در بندرعباس زندگی می‌کنید. اغلب کسب‌و‌کارها هنگام ظهر تعطیل هستند و بعدازظهر فعالیت خودشان را ادامه می‌دهند؛ ولی می‌خواهید محصولات و خدمات خود را به تهرانی‌ها بفروشید. پس احتمالا ارسال پست هنگام ظهر ایده خوبی نخواهد بود. با اینکه شاید این موضوع در بندرعباس مورد استقبال واقع شود ولی باعث می‌شود تهرانی‌های کم‌تری پست را ببینند چون در محل کارشان هستند.

 

بیشتر در طول ساعات غیر کاری پست ارسال کنید تا در طول روز: به‌ طور کلی، بهتریـن زمان برای ارسال پست در اینستاگرام هنگام استراحت و فراغت مخاطبان شما است. اگر مخاطبان شما کسب‌و‌کاری هستند شاید بعد از ساعت 9 شب زمان مناسبی باشد. اغلب مخاطبان به خانه آمده‌اند و در حال استراحت هستند. همچنین شاید صبح زود، هنگامی که هنوز افراد به محل کارشان نرسیده‌اند زمان مناسبی باشد.

 

پست‌های مهم را برای ایام هفته نگه‌ دارید: میانگین حضور افراد در اینستاگرام در روزهای هفته متغیر اسـت. بر اساس تحقیقات ما در مدیرسبز، هر چه به روزهای آخر هفته نزدیک‌تر می‌شویم احتمال حضور افراد در اینستاگرام افزایش می‌یابد. علاقه‌مندان به اینستاگرام در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه بیشترین حضور را دارند و در روز شنبه کم‌ترین مشارکت را دارند.

 

 

 

چگونه بهترین زمان ارسال پست را پیدا کنیم

با وجود موارد کلی فوق، قانونی درباره بهترین زمان ارسال پست در اینستاگرام وجود ندارد. اگر نمی‌خواهید برای پیدا کردن بهترین زمان ارسال پست هزینه کنید و از مشاور‌ها کمک بگیرید از دو روش زیر استفاده کنید.

 

 

 

1. یافتن بهترین زمان به کمک اینستاگرام!

بهترین کار‌ برای یافتن زمان مطلوب ارسال پست‌های خود در اینستاگرام این است که مخاطبان خود را با استفاده از ابزار تجزیه‌وتحلیل اینستاگرام که در اپلیکیشن خود اینستاگرام موجود است، بررسی ‌کنید. نام این امکان که جدیدا به اینستاگرام اضافه شده Instagram Insight است. البته برای استفاده از این ابزار باید اکانت خود را از حالت شخصی به کسب‌و‌کاری تبدیل کنید. برای این کار کافی است به تنظیمات اینستاگرام بروید و سپس گزینه Switch to Business Profile را انتخاب کنید. البته برای فعال شدن این گزینه باید اکانت خود را از حالت خصوصی یا Private خارج کنید. با بیزنسی کردن اکانت خود در قسمت بالای اپلیکیشن دکمه‌ای جدید اضافه می‌شود که توسط آن‌ها می‌توانید آمار و ارقام اکانت خود را تحلیل کنید. همچنین زیر هر پست نوشته View Insights اضافه می‌شود که می‌توانید آمار و ارقام آن پست خاص را ببینید.

 

این ابزار رایگان تقریبا کلیه نیازهای بازاریابان را بر‌آورده‌ می‌کند. به کمک آن می‌توانید تمام اطلاعات فالوئرها از قبیل: موقعیت مکانی، جنسیت، سن و مهم‌‌تر از همه زمان اوج فعالیت آن‌ها را ببینید.

 

همچنین می‌توانید مکان فالوئرهای خود را بر اساس کشور یا شهر مشاهده کنید. این قسمت برای ایران هم فعال است و دقیقا می‌توانید ببینید بیشتر مخاطبان شما از کدام شهرها هستند.

 

این ابزار از طریق مشخص کردن روز و زمان مطلوب فالوئرهایتان به‌ آسانی بهترین زمان ارسال پست در اینستاگرام را به شما نشان می‌دهد. با استفاده از این داده‌ها، می‌توانید درک کلی و خوبی از بهترین زمان‌ها و روزها برای ارسال پست در اینستاگرام بر اساس فالوئرهای خود داشته باشید.

 

 

 

2. یافتن بهترین زمان ارسال به‌ صورت دستی

اگر می‌خواهید تحلیل توسط خودتان انجام شود، می‌توانید این کار در اکسل انجام دهید یا حتی یک کاغذ برداید و اطلاعات لازم را ثبت کنید. میزان تعامل هر پست را در زمان‌ها و روزهای مختلف هفته یادداشت کنید.

 

کار را با انتخاب ۵ زمان مختلف در طول هفته شروع کنید؛ به‌ عنوان مثال، اگر متوجه شدید که فالوئرهای شما بیشترین فعالیت را بین ساعات 19 تا ۲۱ دارند، پست‌های خود را راس ساعات ۱۸، ۱۹، 20، 21‌ و 22 ارسال کنید. در صفحه مورد نظر تعداد لایک‌ها، نظر‌ات و ذخیره کردن‌ها را برای هر پست یادداشت کنید. البته کنار آن، زمان و روز ارسال پست را هم بنویسید.

 

هفته بعد، زمان ارسال پست‌های خود را برای هر روز تغییر دهید؛ به‌ عنوان مثال، اگر در هفـته اول ساعت 18 روز دوشنبه پست ارسال کردید، هفته دوم در ساعت 19 ارسال کنید.

 

این کار ممکن است چند هفته طول بکشد اما با استفاده از این اطلاعات بهترین روزها را برای به اشتراک گذاشتن پست‌ها بر اساس مخاطب مشخص می‌شود.

 

 

 

ارسال خودکار پست در زمان‌های تعیین‌شده

اکنون با آگاهی از زمان اوج فعالیت فالوئرها، آخرین مرحله آن است که ارسال این پست‌ها را برای ارسال در بهترین زمان ممکن برنامه‌ریزی کنید. فرض کنید هر شب راس ساعت 11 می‌خواهید یک پست ارسال کنید. شاید یک شب در مهمانی باشید، شب دیگری بسیار خسته باشید و در نهایت نتوانید هر روز یک پست در بهترین زمان بفرستید.

 

سایت‌ها و اپلیکیشن‌های زیادی وجود دارد که شما را در ارسال خودکار پست‌ها یاری خواهند کرد. کافی است که زمان ارسال هر پست را مشخص کنید و پس از آن چندین پست‌ را به ترتیب آپلود کنید. پست‌ها به‌ صورت خودکار در زمان مورد نظر به اینستاگرام ارسال خواهد شد. پس برای ارسال پست‌های اینستاگرامی خود از یک سایت ارسال خودکار پست استفاده کنید تا مجبور به انجام آن به‌ صورت دستی نباشید. سایت‌هایی مثل buffer.com این کار را برای شما انجام می‌دهند.

 

اینستاگرام یک رسانه اجتماعی خارق‌العاده برای توسعه کسب‌وکارتان است. در سال ۲۰۱۸ ارسال مطالب در زمان‌های دلخواه، شما را به موفقیت‌های بزرگ نخواهد رساند. با برنامه‌ریزی از پیش تعیین‌شده و خودکارسازی ارسال پست، می‌توانید با صرف کم‌ترین وقت و انرژی پست‌ها را در بهترین زمان ممکن ارسال کنید و فالوئرها و مشتریان جدید به دست‌ آورید.

 

 

bahar بازدید : 34 یکشنبه 11 اسفند 1398 زمان : 21:53 نظرات (0)

در این یادداشت می‌خواهیم به پنج مورد بپردازیم که بهتر است بازاریابان اینترنتی و صاحبان سایت در سال 1397 به آن‌ها توجه کنند و اهمیت بیشتری بدهند تا بتوانند فروش خود را به‌ شکل چشمگیری بیشتر کنند.

 

 

 

نکته اول: افزایش سرعت سایت

با رایج‌ شدن خریدهای اینترنتی در ایران و استفاده افرادی بیشتری از خریدهای آنلاین، سرعت سایت اهمیت خیلی بالایی پیدا کرده و طبق تحقیقاتی که شرکت گوگل انجام داده است گاهی فقط دو ثانیه تاخیر در سایت باعث می‌شود که افراد زیادی فرآیند خرید را رها کنند و خرید خودشان را به پایان نرسانند. پس یکی از ایده‌های خوب برای افزایش فروش سایتمان در سال 97 این است که روی افزایش سرعت سایت خودمان کار کنیم. چون مشتری‌ها روزبه‌روز بی‌حوصله‌تر می‌شوند و تمرکز کم‌تری دارند بنابراین خیلی مهم‌تر می‌شود که بتوانیم سایتی به اندازه کافی سریع داشته باشیم. شاید یک معیار سرانگشتی این باشد که سایت ما باید در حدود سه ثانیه لود شود. اگر سایت ما برای لود شدن به زمان بیشتری نیاز دارد، لازم است تغییراتی در آن ایجاد شود.

 

در دنیا دو معیار بسیار معروف و رایج وجود دارد. درواقع دو سایت وجود دارند که از طریق آنها می‌توانیم سرعت سایت‌مان را اندازه‌گیری کنیم؛ همچنين این سایت‌ها پیشنهاد می‌دهند که چه تغییراتی در سایتمان لازم است تا به سرعت ايده‌آل برسیم. نام يکی از این سایت‌ها gtmetrix.com است که شاید یکی از معروف‌ترین منابع در دنیا به شمار می‌آید. ما می‌توانیم این سایت را باز کنیم و آدرس سایت خودمان را در آن وارد کنیم؛ یک امتیاز یا رتبه‌ای به سرعت سایت ما می‌دهد و همین‌طور سرعت لودشدن سایت ما را نمایش می‌دهد و البته نکته جالبش این است که پیشنهاد می‌دهد که دقیقا چه کارهایی باید انجام دهیم که سرعت سایت ما افزایش پیدا کند؛ مثلا شاید به ما پیشنهاد دهد که بهتر است عکس‌ها را بهینه‌تر کنیم؛ چون سرعت بازشدن عکس‌ها در سایتمان خوب نیست. یا شاید به ما تذکر دهد که سرور ما مناسب نیست و باید تغییراتی را در تنظیمات سرورمان انجام دهیم یا هاست خود را عوض کنیم تا بتوانیم به سرعت مناسب دسترسی داشته باشیم.

 

پس یکی از مواردی که می‌توانیم روی آن تمرکز کنیم تا فروشمان را بیشتر کنیم و سایت موفق‌تری داشته باشیم این است که روی سرعت با جدیت کار کنیم. یک سایت دیگر هم هست به نام tools.pingdom.com که اگر بخواهیم سرعت سایتمان را اندازه بگیریم و پیشنهاد‌هايی دریافت کنیم که چطور می‌توانیم سرعت سایت را بهبود بدهیم می‌توانیم به این صفحه خاص برویم.

 

 

 

 نکته دوم: تولید ویدئو یا پخش زنده

استفاده از پخش زنده یکی از روش‌های کلیدی برای بهبود اعتبار برندمان و همین‌طور افزایش فروش است و این نکته چیز جدیدی نیست. شاید چند سال است که مصرف ویدئوها در ميان کاربران ایرانی خیلی رایج شده و همه استفاده می‌کنند؛ ولی نکته کلیدی این است که ما می‌توانیم در سال آینده بر ویدئوهای LIVE یا زنده تمرکز کنیم. بسیاری از برندهای معروف در ایران این کار را شروع کرده‌اند و به سمت ویدئوهای لایو روی آورده‌اند. در واقع الان یک رسانه بسیار عالی در اینترنت پخش زنده هست و مردم چون با حجم زیادی از ویدئوها مواجه شده‌اند، صرفا از تماشای یک ویدئو تا این حد لذت نمی‌برند؛ ولی وقتی آن ویدئو به صورت زنده پخش شود و در همان لحظه‌ای که آن اتفاقات می‌افتد دارند آن‌ها را تماشا مي‌كنند، موضوع فرق می‌کند. این نوع ویدئوها جذابیت بسیار بیشتری پیدا کرده و روز‌به‌روز مخاطبان بیشتری را به خودش جذب می‌کند.

 

مثلا در همین ایران برند سامسونگ مدتی است که این کار را شروع کرده و برای محصولاتی مانند ماکرویو و فر و چیزهای دیگر ویدئوهای لایو برگزار می‌کند و در این ویدئوها اقدام به آموزش‌هایی برای آشپزی یا آموزش‌های مختلفی برای استفاده از محصولات سامسونگ می‌کند و همین طرفداران زیادی را ایجاد کرده. البته برندهای دیگری هم هستند که از این امکان دارند استفاده می‌کنند. پس یکی از روش‌های جلب توجه دیگران این است که ما در هر صنفی که هستیم یا هر محصولی که می‌فروشیم شاید هفته‌ای یک بار یا ماهی حداقل چند بار برنامه‌های زنده‌ داشته باشیم و افراد بدانند ما در همان لحظه داریم با مخاطبانمان صحبت می‌کنیم. این برنامه‌های زنده و پخش زنده می‌تواند باعث شود که فروش سایت ما بسیار بیشتر شود و در پایان برنامه زنده می‌توانیم محصول یا پیشنهاد فروش ویژه‌ای را ارائه دهیم و اغلب، افراد زیادی در همان لحظه خریدشان را انجام می‌دهند.

 

 

 

 نکته سوم: بهبود فرآیند خرید از سایت

همان‌طور که می‌دانیم فرآیند خرید سایت ما تاثیر زیادی روی میزان فروش دارد. بعضی از سایت‌ها فرآیند خرید بسیار پیچیده‌ای دارند؛ یعنی وقتی می‌خواهیم خریدی انجام دهیم، باید کارهای خیلی زیادی انجام دهیم؛ مثلا فرم‌های طولانی‌ای را پر کنیم و همین باعث می‌شود که خیلی‌ از خریداران منصرف شوند. چون در حال حاضر خریدهای آنلاین خیلی رایج شده است و حتی افرادی که با اینترنت میانه خوبی هم نداشته‌اند، الان به صورت اينترنتي خرید می‌کنند؛ پس این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که در ميان رقبا راحت‌ترین فرآیند خرید را داشته باشیم.

 

مثلا بهتر است افراد را وادار به ثبت‌نام نکنیم؛ یعنی قبل از خرید لازم نیست بروند به سایت ما و عضو شوند. ما می‌توانیم کاری کنیم که همین فرآیند ثبت‌نام شخص در سایت در مراحل خرید اتفاق بیفتد حتی لزومی ندارد که خریدار متوجه شود که دارد عضو سایت می‌شود. این کار می‌تواند به صورت کاملا طبیعی رخ دهد و نکته دیگر این است که ما در فرآیند خرید، حداقل اطلاعات لازم را دریافت کنیم و همین‌طور که قبلا اشاره كردم بايد روی سرعت سایت به خصوص در صفحات خرید کار کنیم تا شخص به راحتی بتواند فقط با وارد‌کردن حداقل اطلاعات ممکن و فقط با چند کلیک، خرید آنلاین خودش را انجام دهد. این نکته می‌تواند یک مزیت رقابتی بزرگی نسبت به سایت‌های رقیب باشد که فرآیند خرید سخت‌تر و پیچیده‌تری دارند.

 

 

 

 نکته چهارم: دریافت گواهینامه SSL

این یعنی بايد برای سایتمان یک گواهینامه دریافت کنیم که نشان می‌دهد سایت ما برای پرداخت‌های آنلاین کاملا امن هست. اگر دقت کنید مدتی است که در مرورگر کروم وقتی که آدرسی را تایپ می‌کنید قبل از نوشتن آدرس یک آیکون می‌آید که می‌تواند ضربدر باشد که نشان‌دهنده این است که این سایت برای پرداخت‌های آنلاین امن نیست. در واقع وقتی ماوس‌مان را روی آن قسمت می‌بریم و کلیک می‌کنیم می‌نویسد که این سایت امنیت کافی را ندارد و توصیه نمی‌شود که از این سایت خرید کنید و بعضی از سایت‌ها ‌طوری است که وقتی که در مرورگر کروم آدرس را وارد می‌کنید و اینتر را می‌زنید یک عکس قفل سبزرنگی می‌آید و اگر روی آن کلیک کنیم می‌بینیم که این سایت امن یا اصطلاحا Secure هست و می‌توانید اطلاعات کارت بانکی و اطلاعات شخصی‌تان را در این سایت‌ها وارد کنید.

 

خیلی خوب است که در اولین فرصت ممکن سایت خودمان را به یک سایت امن از نظر گوگل و مراجع بین‌المللی تبدیل کنیم. این کار چطور اتفاق می‌افتد؟ کافی است که یک جست‌وجو کنیم و یک گواهینامه SSL دریافت کنیم. این کار بسیار ساده است و شاید در چند ساعت انجام شود و مبلغ سالانه دریافت این گواهینامه چیزی حدود 50 تا 100 هزار تومان است. پس می‌توانیم با صرف حدود 100 هزار تومان یک گواهینامه SSL بخریم و بعد از اینکه خرید را انجام دادیم اطلاعاتی از سایت ما را دریافت می‌کنند و تاییدهایی انجام می‌شود و بعد یک کدی به ما می‌دهند که با روش خاصی که توضیح داده می‌شود وقتی در سایت وارد می‌کنیم باعث می‌شود که مرورگرهای معروف مانند کروم یا فایرفاکس سایت ما را یک سایت امن معرفی کنند و به خریدکنندگان و بازدیدکنندگان این اطمینان را بدهند که خرید در سایت ما کار خطرناکی نیست.

 

همین موضوع باعث می‌شود که افراد بیشتری از سایت ما خرید کنند و همین‌طور خود گوگل در نتایج جست‌وجو به این موضوع وزن بسیار زیادی داده است. اگر سایت خودمان را امن کنیم به احتمال خیلی زیاد در نتایج جست‌وجو در جايگاه بهتری هم قرار می‌گیریم و همین باعث می‌شود که بیشتر دیده شویم و جست‌وجوکنندگان بیشتری وارد سایت ما شوند و از سایت ما خرید کنند. پس دنبال گواهینامه SSL باشیم و تحقیق کنیم که چه هست و در سایتمان این گواهینامه را نصب کنیم.

 

 

 

 نکته پنجم: استفاده از ریزمحتواها یا MicroContent

روز‌به‌روز استفاده از مایکروکانتنت‌ها در دنیاي بازاریابی اینترنتی رایج‌تر می‌شود. با توجه به کم‌ شدن تمرکز و حوصله مخاطبان و بازدیدکنندگان، ما به عنوان یک بازاریاب اینترنتیT صاحب یک برند یا فروشنده محصول باید ریزمحتواهای بهتری تولید کنیم. ریزمحتواها چه چیزهایی هستند؟ مطالب آموزشی بسیار کوتاهی هستند که مصرف این محتواها در کمتر از چند دقیقه امکان‌پذیر است. پس به جای اینکه از مخاطبان خودمان بخواهیم که مثلا 10 دقیقه از وقتشان را اختصاص بدهند و در مورد یکی از محصولات ما یک متن طولانی بخوانند می‌توانیم یک ریزمحتوای یک‌دقیقه‌ای تهیه کنیم و در آن ریزمحتوا به یکی از نکات مهم محصول خودمان بپردازیم. بسیاری از برندهای معروف ایران برای تولید ریزمحتواها وقت کافی اختصاص می‌دهند و تیمی را درست می‌کنند که هر روز محتواهای با حجم بسیار کمی تولید کند و این محتواها هر کدام فرد را ترغیب می‌کند که در نهایت از محصولات و خدمات استفاده کنند.

 

البته این ریزمحتواها لزوما آموزشی نیستند. می‌توانند محتواهایی باشند که کمک می‌کند از سایتمان خرید کنند، یا روش استفاده از محصولات و خدمات ما را نشان دهد. می‌تواند محتواهایی باشد که در مورد تاریخچه کسب‌وکار ما است، نکات جالبی که در کسب‌وکار ما پیش آمده، اتفاقات پشت صحنه کسب‌وکار و هر چیزی که مانند این باشد. بهترین جایی که می‌توانیم ریزمحتواها را به نمایش بگذاریم، رسانه‌های اجتماعی است. علاوه بر وب‌سایتمان می‌توانیم از رسانه‌های اجتماعی هم استفاده کنیم و این محتواها را به نمایش بگذاریم. بسیاری از سایت‌های موفق ارتباطی بین سایت و رسانه‌های اجتماعی‌شان برقرار می‌کنند یعنی مثلا می‌توانید آ‌خرین پست‌های اینستاگرام را در خود سایت هم در یک بخش خاص ببینید یا آخرین پست‌ها در تمام رسانه‌های معروف دیگر مانند یوتیوب یا فیس‌بوک را در خود سایت هم می‌توانید مشاهده کنید. این کار هم کمک می‌کند که ریزمحتواها بیشتر دیده شود و درنهایت فروش ما افزایش پیدا کند.

 

پس در سال 1397 با تمرکز بیشتر بر این پنج نکته تلاش کنید که در دنیای بازاریابی اینترنتی حضور قوی‌تری داشته باشید و مطمئن باشید که فروشتان افزایش خواهد یافت!

bahar بازدید : 32 یکشنبه 11 اسفند 1398 زمان : 21:50 نظرات (0)

وقتی کسب‌وکاری می‌خواهد استراتژی خود را در شبکه‌های اجتماعی تدوین کند، باید از چه کارهایی حذر کند؟

 

 

 

1. ارسال بیش‌از اندازه محتوا

باید مطمئن شوید به اندازه کافی محتوای مرتبط ارسال می‌کنید تا مورد توجه مخاطبان و فالوئرهای خود قرار بگیرید، اما نباید این کار را بیش از اندازه انجام دهید. ممکن است با پست‌های اسپم اشتباه گرفته شوید و فالوئرهایتان گزینه آن‌لایک یا حتی آن‌فالو را انتخاب کنند. حداقل در مورد خودم اینطور بوده که برندهایی را آن‌فالو کرده‌ام که تعداد پست‌هایشان بیش‌از اندازه بوده است.

 

 

 

2. عدم پاسخگویی به مشتریان

بسیاری از کسب‌وکارها دچار اشتباهی بزرگ می‌شوند و شبکه‌های اجتماعی را با بلندگو اشتباه می‌گیرند! شرکت‌ها باید از شبکه‌های اجتماعی به عنوان پلی میان خود و مشتری استفاده کنند و به نظرات و ایده‌های مشتریان، طرفداران و فالوئرها گوش دهند. بازخورد دریافت کنند و به نظرات و در مکالمه‌ها یا سوال و جواب‌هایی شرکت کنند که به گفت‌وگویی سازنده می‌انجامند. شخصی‌سازی کنند. دیدن اینکه سازمان‌های بزرگ در شبکه‌های اجتماعی به پرسش مشتریانشان پاسخ می‌دهند، پیام قدرتمندی به همراه دارد.

 

 

 

 3. سپردن مدیریت شبکه‌های اجتماعی به شخصی در خارج از کشور

هرگز نباید مدیریت شبکه‌های اجتماعی‌تان را به شخصی در خارج از کشور بسپارید من حتی دوست دارم که از هم‌ایالتی‌هایم استفاده کنم که زبان، لهجه و نگرش کلی‌ای شبیه به من دارند. این قضیه در ارتباط با مردم نقش به سزایی دارد.

 

 

 

 4. اعتیاد به یکی از شبکه‌های اجتماعی

نرخ تبدیل، نکته اساسی و مهم برای بازاریاب‌هاست. زمانی که از پلت‌فورمی مانند فیس‌بوک یا اینستاگرام نتیجه می‌گیرید، لحظه بسیار شادمانی را تجربه می‌کنید و این نتیجه مثبت به سرمایه‌گذاری و تمرکز بیشتری خواهد انجامید. اما به خاطر داشته باشید که الگوریتم‌ها، هدف‌گذاری‌ها و رفتار مشتری در طول زمان تغییر می‌کند. اگر فقط به یک رویکرد متکی باشید، رفته‌رفته عملکردتان افت خواهد کرد.

 

 

 

 5. تمرکز روی نقاط قوت‌تان

شرم‌آور است که در شبکه‌های اجتماعی فقط از خودتان تعریف کنید! آیا تا به حال با کسی قرار داشته‌اید که تمام‌‌مدت بخواهد از خودش تعریف کند؟ آیا باز هم مایل بودید که او را ببینید؟ البته که نه! از شبکه‌های اجتماعی برای معرفی فرهنگ و اهداف شرکتی خود استفاده کنید و پیروزی خود را در رضایتمندی مشتریان ببینید.

 

 

 

 6. فراموش کردن اهمیت محتوای تصویری

تمام شبکه‌های پرطرفدار از محتوای تصویری پشتیبانی می‌کنند. اگر اهمیت ارسال تصاویر گرافیکی و عکس‌های باکیفیت را دست کم بگیرید، استراتژی بازاریابی‌تان در شبکه‌های اجتماعی شروع نشده به پایان می‌رسد. استراتژی جداگانه‌ای برای تهیه محتوای تصویری تدوین و آن را در استراتژی کلی بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی‌تان تعبیه کنید. این محتوا از تک‌تک کلمات و جملاتی که می‌نویسید، ‌اهمیت بیشتری دارد. محتوای تصویری باید توجه مردم را به خود جلب کند.

 

 

 

 7. تمرکز بر معیاری به نام تعداد فالوئرها

تعداد فالوئرها معیار جالبی به نظر می‌رسد،‌ اما نمی‌تواند نشان‌دهنده موفقیت یک استراتژی بازاریابی باشد. هدف شبکه‌های اجتماعی،‌ مانند دیگر تلاش‌های بازاریابی، این است که به فروش منجر شود. ممکن است صد هزار فالوئر داشته باشید، اما اگر هیچ‌کدام از آن‌ها به فروش نینجامد، ‌همه تلاش‌های بازاریابی‌تان بی‌ثمر بوده و بودجه‌تان به هدر رفته است. به اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی باید به هدف کسب فالوئرهای ارزشمند صورت بگیرد،‌ نه هر فالوئری.

 

 

 

 8. تلاش برای حضور همزمان و همه‌جانبه در همه شبکه‌ها

بعضی از شرکت‌ها سعی می‌کنند به یک‌باره در بیشتر شبکه‌های اجتماعی حضور پیدا کنند: فیس‌بوک، توئیتر،‌ اینستاگرام، پینترست یا حتی اسنپ‌چت! این کار اشتباهی است. حضوری ضعیف در همه شبکه‌های اجتماعی استراتژی خوبی نیست. بهتر است حضور فعال و مثبتی در یکی دو شبکه داشته باشید. زمانی که شبکه مورد علاقه مخاطبان خود را شناسایی کردید، می‌توانید نسبت به توسعه آن اقدام کنید.

 

 

 

 9. تقلید از دیگران

رقیبتان همیشه مشغول کپی کردن عکس و نوشته است؟ باشد، اما دلیلی ندارد که شما هم بخواهید این کار را بکنید! باید بدانید که شبکه‌های اجتماعی ابزاری برای سازمان و کسب‌کار شما به حساب می‌آید. تنها زمانی استفاده از آن منطقی خواهد بود که در راستای اهدافتان باشد،‌ نه در راستای اهداف رقیبتان. قبل از آن که حساب کاربری مختص به کسب‌وکار خود را بسازید، از خودتان بپرسید که هدفتان از حضور در شبکه‌های اجتماعی چیست. سپس استراتژی مناسب برای استفاده از این ابزار تدارک ببینید تا بتوانید به راحتی به اهدافتان برسید.

 

 

 

 10. استفاده از الگویی مشابه در همه شبکه‌ها

هرگز اجازه ندهید که استراتژی شبکه‌های اجتماعی‌تان در تمام پلت‌فورم‌ها یکسان باشد. برای هر شبکه‌ای باید بر اساس کاربرانش استراتژی خاص داشته باشید. اجازه ندهید که محتوایی مشابه به شکلی مشابه در تمام شبکه‌ها منتشر شود. افرادی را استخدام کنید که بدانند هر شبکه‌ای را چطور باید مدیریت کنند. مدیریت تمام شبکه‌ها را به یک نفر نسپارید.

 

 

 

 11. تنظیم برنامه‌ای جدی

نمی‌توانید برنامه‌ای مربوط به شبکه‌های اجتماعی‌تان را به طور دقیق از قبل مشخص کنید. البته باید مضمون کلی آن را از قبل تعیین کنید، اما استراتژی‌تان باید براساس تولید محتوای باکیفیت و ارائه خدمات باارزش به مشتریان با توجه به نیاز هر زمان باشد. بهترین استراتژی برای شبکه‌های اجتماعی این است که به مردم گوش دهید و با آن‌ها انطباق پیدا کنید.

 

 

 

 12. استفاده از هشتگ‌های داغ

فقط به دلیل اینکه هشتگی زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد نباید از آن هشتگ استفاده کنید. استفاده بی‌فکر از هشتگ‌های مشهور باعث می‌شود که افراد زیادی شما را ببینند، ‌ولی به دلیل عدم ارتباط پست‌هایتان با آن هشتگ‌ ممکن است ریپورت یا بلاک شوید! استراتژی اجتماعی شما باید روی اطلاعاتی متمرکز باشد که مخاطبتان به آن اهمیت می‌دهد و به او ارتباط دارد. اگر آن هشتگ از طریقی به مخاطبانتان ارتباط پیدا می‌کند، ‌استفاده‌اش کنید. اما اگر ارتباطی میان آن‌ها پیدا نکردید، بهتر است آن را به حال خود رها کنید.

 

 

 

 13. تمرکز کامل روی فروش

زمانی که بحث استراتژی شبکه‌های اجتماعی پیش می‌آید، ‌بسیاری از کسب‌وکارها مخاطبانشان را با پست‌های تبلیغاتی فروش بمباران می‌کنند. این موضوع می‌تواند برای عده‌ای از مخاطبان که برای سرگرمی از این شبکه‌ها استفاده می‌کنند،‌ خسته کننده باشد. همیشه به یاد داشته باشید که هم محتوای خلاقانه و هم آموزشی را با محتوای فروشتان ترکیب کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. کسب‌وکارهایی که محتوای آموزشی ارسال می‌کنند،‌ معمولا مخاطبان بیشتری دارند.

bahar بازدید : 33 چهارشنبه 07 اسفند 1398 زمان : 12:09 نظرات (0)

آموزش پخش لایو اینستاگرام با کامپیوتر

برنامه‌ها و آموزش‌های زنده هر روز محبوبتر و پرطرفدارتر می‌شود. بسیاری از دوستان به‌خصوص مدرس‌ها و متخصصان برای معرفی، آموزش و برندسازی خودشان از برنامه‌های لایو اینستاگرام استفاده می‌کنند و اغلب این کار را با موبایل انجام می‌دهند.

 

اینستاگرام این امکان را فراهم کرده تا به‌راحتی بتوانید تا یک ساعت برنامه زنده داشته باشید؛ ولی دوستان زیادی مایل هستند پشت کامپیوتر بنشینند و با وب‌کم لپ‌تاپ یا کامپیوتر برنامه لایو برگزار کنند. برای این کار می‌توانید از روش زیر استفاده کنید.

 

 

 

سایت Loola.tv

این سایت که فعلا یک پروژه استارت‌آپی است، این امکان را فراهم کرده تا در کمتر از 3 دقیقه برنامه لایو خود را در اینستاگرام آغاز کنید و این کار را به کمک کامپیوتر انجام دهید. هزینه استفاده از این خدمات فعلا کاملا رایگان است. از امکانات جالب این سایت امکان پخش همزمان برنامه زنده شما در چند رسانه مثل اینستاگرام، یوتیوب، LiveMe، UpLive و … است. همچنین تمام چت‌ها را می‌توانید ببینید و پاسخ بدهید.

 

 

 

مراحل پخش لایو اینستاگرام با Loola.tv

1. وارد سایت loola.tv شوید و بر دکمه نارنجی رنگ کلیک کنید. از شما خواسته می‌شود با اکانت جیمیل خود وارد شوید. این کار را انجام دهید.

 

اینستاگرام لایو دسکتاپ

 

 

2. در مرحله بعد پس از ورود باید نام و رمز اکانت‌ اینستاگرام خود را وارد کنید تا این سایت بتواند از طربق اکانت اینستاگرام شما لایو را پخش کند. البته در صورت تمایل می‌توانید اطلاعات اکانت یوتیوب و … را هم وارد کنید تا هنگام برگزاری لایو اینستاگرام، فیلم آن همرمان در یوتیوب و رسانه‌های دیگر هم پخش شود.

 

 

3. پس از این قدم، وارد استودیوی پخش می‌شوید و محیطی شبیه محیط زیر را مشاهده می‌کنید. از قسمتی که در تصویر با عدد 1 مشخص شده انتخاب کنید که برنامه شما به‌صورت همزمان در کدام رسانه‌ها پخش شود. در قسمتی که با عدد 2 مشخص شده می‌توانید تمام چت‌ها و پیام‌های هواداران خودتان را ببینید و به آن‌ها پاسخ بدهید. هر وقت وب‌کم و میکروفن را تست کردید و همه چیز درست بود می‌توانید با زدن دکمه Go Live که در عکس با عدد 3 مشخص شده برنامه زنده خود را آغاز کنید.

 

 

 

لایو اینستاگرام

 

 

4. هرگاه پخش زنده شما به پایان رسید می‌توانید با زدن دکمه End که دقیقا در محل دکمه Go Live قرار می‌گیرد به پخش خود پایان دهیدو همچنین می‌توانید ببینید چه کسانی بیشترین مشارکت را داشتند.

 

 

 

کار به همین سادگی بود و شما هم می‌توانید پخش لایو اینستاگرام را با کامپیوتر انجام دهید. البته سایت Loola.tv در حال توسعه امکانات جدیدی برای افزودن نوشته روی فیلم، افکت‌های تصویری، عکس زمینه و … است. منتظر آپدیت‌های جدید این سایت باشید.

bahar بازدید : 68 چهارشنبه 07 اسفند 1398 زمان : 12:07 نظرات (0)

اگر شما هم مثل اکثر افراد در کسب‌و‌کارتان از ایمیل استفاده می‌کنید، احتمالا زمان زیادی را صرف ساختن محتوای ایمیل می‌کنید و توجه زیادی به واژگان پایانی ایمیل ندارید. اما مطالعه جدید شرکت بومرنگ که تهیه‌کننده نرم‌افزارهای ایمیلی است نشان می‌دهد روش به پایان بردن ایمیل خیلی مهم‌تر از آن است که فکر می‌کنید.

 

این مطالعه عبارت پایانی بیش از 350 هزار ایمیل را بررسی کرده و نرخ پاسخ‌دهی به عبارات مختلف را با هم مقایسه کرده است. خیلی از ایمیل‌ها درخواست مشاوره یا کمک بودند و درنتیجه انتظار داشتند پاسخی دریافت کنند.

 

 

 

تشکر خوب است!

تحلیل‌ها نشان داد ایمیل‌هایی که با نوعی تشکر ساده مثل: متشکرم، از شما متشکرم، پیشاپیش متشکرم و غیره تمام می‌شدند، بیشترین نرخ دریافت پاسخ را داشتند که در حدود 62 درصد بود. در مقایسه، ایمیل‌هایی که با انواع عبارت‌های رسمی‌تر و سنگین‌تر مثل ارادتمند شما، با بهترین آرزوها و … تمام می‌شدند، نرخ دریافت پاسخ 46 درصدی داشتند.

 

این تحلیل نشان می‌دهد جایگزینی پایان‌های سنتی و سنگین با یک تشکر ساده، نرخ دریافت پاسخ را تا 36 درصد افزایش می‌دهد.

 

در ایمیل، «ارادتمند شما» بدترین است!

همچنین این مطالعه فهرستی از هشت امضای رایج را بررسی کرد. در میان این هشت امضا، آن‌هایی که به ترتیب با واژگان«ارادتمند شما» و «با بهترین آرزوها» تمام شده بودند، کمترین نرخ دریافت پاسخ را داشتند.

 

پس کدام عبارت بیشترین پاسخ را دریافت می‌کند؟

 

اگرچه هر واژه تشکری خوب است، اما عبارت «پیشاپیش متشکرم» بیشترین نرخ دریافت پاسخ یعنی 65.7 درصد را داشت.

 

این واقعیت که عبارت «پیشاپیش متشکرم» بیشترین نرخ دریافت پاسخ را داشته، اصلا تعجب‌آور نیست؛ زیرا نه تنها تشکر خود را ابراز می‌کنید، بلکه از کاری که قرار است انجام شود هم قدردانی می‌کنید و همین موضوع به احتمال زیاد شخص مقابل را متقاعد می‌کند که برایتان کاری انجام دهد!

 

یک مزیت دیگرِ تشکر در انتهای ایمیل

اطلاعات بیشتری وجود دارد که از نتایج به دست آمده در مطالعه بومرنگ حمایت می‌کند. محققان دانشگاهی در استرالیا مشاهده کردند که یک تشکر صمیمانه، نرخ پاسخ‌دهی به ایمیل را به شدت افزایش می‌دهد.

 

به علاوه، متوجه شدند که با نوشتن واژه «متشکرم» به‌جای «تشکر»، گیرنده ایمیل حس بهتری از فرستنده می‌گیرد و فکر می‌کند که شخصیت صمیمی‌تر و گرمتری دارد.

 

ایمیل

بهترین راه پاسخ دادن به تشکر

شاید گاهی شما گیرنده ایمیل باشید. اگر شما تشکر دریافت می‌کنید بهترین راه پاسخ به این تشکر چیست؟

 

همیشه می‌توانید در پاسخ، عبارت رایجی مثل «مشکلی نیست» یا «خواهش می‌کنم» را بنویسید یا جمله معروف دون کورلئونه در پدرخوانده را در انتهای ایمیل بیاورید که «یک روز من هم از شما خواهم خواست لطفی در حقم بکنید!»

 

اما رابرت چالدینی،‌ استاد قانع‌سازی افراد، عبارت زیر را بهترین پاسخ ممکن به تشکر دیگران می‌داند:

 

«می‌دانم شما نیز همین کار را برای من می‌کردید!»

 

چرا این جمله احتمال کمک آن فرد به شما در آینده را افزایش می‌دهد؟‌ زیرا احساس متقابلی که این عبارت در دو طرف ایجاد می‌کند، قدرت عجیبی به آن می‌بخشد. البته با احتیاط از این عبارت استفاده کنید، چون قطعا نمی‌خواهید به یک سردسته مافیا تبدیل شوید که به افراد بخت‌برگشته‌اش گوشزد می‌کند به او بدهکارند و باید در آینده کاری خطرناک و غیرقانونی برایش انجام دهند!

 

نتیجه تحقیقات در یک جمله

«پیشاپیش متشکرم» بهترین عبارت برای پایان دادن به ایمیل است و بالاترین نرخ پاسخگویی را ایجاد می‌کند!

 

اگر مقاله بهترین عبارت برای پایان ایمیل را دوست داشتید، لینک آن را در یکی از رسانه‌های خود قرار بدهید.

bahar بازدید : 41 چهارشنبه 07 اسفند 1398 زمان : 12:06 نظرات (0)

چگونه رتبه الکسا را کاهش بدهیم؟

رتبه الکسا معیار مهمی برای وب‌سایت‌ها است و به نحوی میزان محبوبیت سایت را نشان می‌دهد. سایت alexa.com به تمام وب‌سایت‌ها عددی را اختصاص داده که اصطلاحا رتبه الکسا نام گرفته است. اگر تبلیغ‌کننده‌ای بخواهد در سایت شما تبلیغ کند یا حتی بازدیدکننده‌ای که می‌خواهد از سایت شما خریدی انجام دهد احتمالا رتبه الکسای سایت شما را چک می‌کند؛ پس بهبود این رتبه می‌تواند تاثیر مثبتی بر موفقیت و درآمد سایت داشته باشد.

 

 

 

رتبه آلکسا چیست؟

رتبه آلکسا یا  Alexa rank عددی است که میزان محبوبیت نسبی سایت شما را نسبت به سایت‌های دیگر نشان می‌دهد. با توجه به این تعریف متوجه می‌شویم که رتبه آلکسا نه تنها به میزان ترافیک سایت خودمان بستگی دارد، بلکه تغییراتی در ترافیک سایت‌های دیگر می‌تواند بر رتبه آلکسای سایت ما تاثیر بگذارد.

 

هرچه این عدد کوچک‌تر باشد سایت ما موفق‌تر و محبوبتر است. پس منظور از بهبود رتبه الکسا در واقع کاهش رتبه الکسا است. اگر رتبه آلکسای سایتی 1000 است، یعنی 999 سایت دیگر وجود دارند که مخاطبان بیشتری دارند. البته در سایت آلکسا، هم می‌توانیم رتبه جهانی سایت را ببینیم و هم رتبه الکسا ایران. اگر رتبه سایت ما در ایران 350 است، یعنی 349 سایت دیگر وجود دارند که در ایران محبوب‌تر هستند. هدف ما کاهش رتبه الکسا ایران است. میزان محبوبیت نیز بر حسب تعداد بازدیدکننده‌ها در روز و همین‌طور میانگین تعداد صفحات بازدیدشده محاسبه می‌شود. پس ممکن است دو سایت در روز دقیقا 1000 بازدیدکننده داشته باشند، ولی رتبه آلکسای بسیار متفاوتی داشته باشند، چون در یکی از سایت‌ها هر بازدیدکننده فقط 2 صفحه سایت را مشاهده می‌کند و در سایت دیگر هر بازدیدکننده 10 صفحه را مشاهده می‌کند.

 

نکته دیگر آن است که رتبه آلکسا با توجه به میانگین رتبه سه ماه اخیر نمایش داده می‌شود. پس اگر یک روز ترافیک خیلی زیادی را روانه سایت کردید توقع نداشته باشید بلافاصله تاثیر بزرگی بر رتبه آلکسای سایت داشته باشد.

 

 

 

چگونه بفهمیم رتبه آلکسای سایت ما چند است؟

یکی از ساده‌ترین راه‌ها نصب «تولبار آلکسا» است. این افزونه بر کروم، فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر نصب می‌شود و در نوار بالای مرورگر دکمه‌ای را اضافه می‌کند که با کلیک بر دکمه، می‌توان بلافاصله رتبه سایت در حال بازدید و مشخصات مهم دیگر آن را دید. برای نصب این ابزار رایگان آلکسا کافی است در گوگل عبارت Alexa toolbar را جستجو کنید و آن را بر مرورگر خود نصب کنید.

 

راه دیگر آن است که به این آدرس بروید و نام سایت مورد نظر را وارد کنید تا رتبه آلکسای سایت را ببینید. https://www.alexa.com/siteinfo

 

 

 

کاهش رتبه الکسا

5 روش برای کاهش رتبه الکسا

1. تولید محتوای داغ

بسیاری از وب‌مسترها برای سایت محتوا تولید می‌کنند، ولی قبل از تولید محتوا به اندازه کافی تحقیق نمی‌کنند که چه موضوع‌هایی داغ هستند و برای بازدیدکنندگان سایت جذاب‌تر خواهند بود. محتوای جذاب باعث می‌شود بازدیدکننده تصمیم بگیرد چند بار در هفته به سایت سر بزند و همین موضوع رتبه آلکسای سایت شما را بهبود می‌دهد.

 

 

 

2. افزایش ترافیک سایت

از هر فرصت کوچکی برای افزایش ترافیک سایت استفاده کنید؛ مثلا هرگاه مطلب جدیدی در سایت منتشر می‌کنید این موضوع را در رسانه‌های اجتماعی اعلام کنید. اگر سیستم ایمیل مارکتینگ دارید، سعی کنید حداقل هفته‌ای یک ایمیل جدید بفرستید و کاربران را به سایت هدایت کنید. همچنین با بهبود رتبه سایت در گوگل یا سئو، افراد بیشتری به سایت شما هدایت خواهند شد. حتی گاهی لازم است برای بهبود رتبه آلکسای سایت، پول خرج کنید و در سایت‌های دیگر تبلیغ کنید تا بازدیدکننده‌ها بیشتر شوند.

 

 

 

3. افزایش تعداد صفحات مشاهده شده توسط هر بازدیدکننده

یکی از ساده‌ترین و بهترین راه‌ها برای بهبود رتبه الکسا آن است که کاری کنیم هر بازدیدکننده صفحات بیشتری از سایت را مشاهده کند؛ در این صورت با همان ترافیک همیشگی، می‌توان رتبه بهتری کسب کرد. برای این کار می‌توان از پلاگین‌ها و ابزارهایی استفاده کرد که مثلا بین محتوای مقالات، پیشنهاد خواندن مقالات مرتبط دیگر را می‌دهد. همچنین می‌توانیم در متن مقالات و محصولات لینک‌هایی به صفحه‌های دیگر سایت بدهیم. پلاگین Inline Related Posts یکی از ابزارهای وردپرس است که می‌تواند بر بهبود رتبه آلکسا تاثیر مثبتی بگذارد.

 

 

 

4. نصب Alexa Toolbar

سایت آلکسا نمی‌تواند ترافیک سایت‌ها را با دقت تخمین بزند. اگر بر مرورگر شما تولبار آلکسا نصب باشد و از همان مرورگر سایت خودتان را مشاهده می‌کنید، همین موضوع باعث می‌شود اطلاعات بازدید سایت شما از کامپیوتر خودتان برای آلکسا ارسال شود و تاثیر مثبتی بر بهبود رتبه سایت شما خواهد گذاشت. پس همین الان Alexa Toolbar را نصب کنید.

 

 

 

5. بهبود سئو سایت

اگر بر بهبود سئو سایت و افزایش رتبه سایت در گوگل کار کنیم، ترافیک رایگان بیشتری از طریق گوگل به سایت ما سرازیر می‌شود. همین موضوع باعث کاهش رتبه الکسا سایت می‌شود. البته این راهکار نیاز به زمان دارد و نمی‌توان توقع کاهش سریع رتبه الکسا را داشت، ولی راهکاری پایدار و ارزشمند است که در درازمدت تاثیر خودش را نشان خواهد داد.

 

 

 

مسلما بهبود رتبه الکسا مهم‌ترین نگرانی یک وب‌مستر نیست، ولی خوب است به‌ عنوان یکی از معیارهای کلیدی سنجش وضعیت سایت، این عدد را هم مد نظر قرار بدهیم و در جهت بهبود آن بکوشیم.

bahar بازدید : 43 یکشنبه 04 اسفند 1398 زمان : 10:04 نظرات (0)

گاهی واقعا نمی‌دانیم به اعضای سایت چه ایمیلی بفرستیم. می‌دانیم باید ارتباط با اعضا را از طریق ایمیل حفظ کنیم. ولی نه محصول جدیدی به سایت اضافه شده و نه مقاله‌ای در سایت قرار داده‌ایم. در این موارد چه ایمیل‌هایی بفرستیم تا ارتباط حفظ شود و اعضای سایت از ایمیل ما لذت ببرند. در این مقاله چند ایده ایمیل مطرح می‌کنیم که در این شرایط به شما کمک می‌کند.

 

1. بهترین‌های سایت

اعضای سایت شما همیشه دوست دارند بدانند کدام مقالات بیشترین بازدید را داشته است. همچنین همه کنجکاو هستند پرفروش‌ترین محصولات شما را شناسایی کنند. پس به‌راحتی ایمیلی بفرستید که در آن بهترین مقالات یا محصولات معرفی شده‌اند. حتی می‌توانید پیشنهاد خودتان را بگویید. مثلا توصیه کنید مطلب خاصی از سایت را بخوانند. لازم نیست این مطلب جدید باشد.

 

2. گرفتن پیشنهاد برای بهبود سایت

در سایت فرمی درست کنید و ایمیلی بفرستید و از اعضا بخواهید یک پیشنهاد برای بهبود سایت بدهند. درگیر کردن اعضا و درخواست ارسال پیشنهاد می‌تواند افراد زیادی را ترغیب کند به سایت شما مراجعه کنند. طبق ایده‌های بازاریابی عصبی، درخواست کمک از آن‌ها باعث می‌شود حس بهتری نسبت به سایت شما داشته باشند.

3. درخواست نوشتن کامنت

از اعضا بخواهید به مقاله یا محصول خاصی بروند و نظر خودشان را درباره آن بنویسند. گاهی با چنین ایمیلی می‌توانید برای مقاله یا محصول سایتتان تایید اجتماعی زیادی ایجاد کنید و همه ببیند که آن مقاله یا محصول شما هواداران زیادی دارد.

4. فروش ویژه یک محصول خاص

گاهی برای ایجاد هیجان و افزایش بازدید سایت خوب است برای یکی از محصولات تخفیف ویژه‌ای درنظر بگیرید و از طریق ایمیل اطلاع‌رسانی کنید. اگر امکانش را دارید ابتدا از ایمیل‌های خریداران آن محصول خروجی بگیرید و آن‌ها را حذف کنید. برای بقیه اعضا این ایمیل را بفرستید. البته مقاله افزایش ترافیک سایت را هم حتما بخوانید.

 

5. معرفی یکی از کارمندان

اگر شرایط شرکت شما اجازه می‌دهد می‌توانید یکی از کارمندان خود را معرفی کنید تا اعضای سایت بیشتر آشنا شوند. برای اعضای سایت جالب است با کارمندانی که در بخش فروش و پشتیبانی هستند آشنا شوند. آن‌ها می‌خواهند بدانند دقیقا چه کسی به پیام‌ها و سوالات جواب می‌دهد.

 

6. پاسخ به یک پرسش متداول

در متن ایمیل توضیح دهید که بسیاری از اعضای سایت سوالی را می‌پرسند که می‌خواهیم پاسخ آن را برای همه توضیح بدهیم. البته می‌توانید پرسش و پاسخ را در سایت بنویسید و در ایمیل لینک آن صفحه را قرار بدهید.

 

7. کمک به اعضا

وقتی از بهترین دوستان خود ایمیل دریافت می‌کنید توقع ندارید در آن لینکی موجود باشد. مثلا دوستتان بگوید: «می‌خواستم مطلب مهمی بگویم. برای خواندن این مطلب لطفا بر لینک زیر کلیک کنید!» گاهی ایمیلی بفرستید که در آن به عضو سایت کمک می‌کنید. مثلا اگر کار شما طراحی سایت است کاربران را از وجود یک باگ امنیتی خاص آگاه کنید. لازم نیست هیچ لینکی به سایت شما وجود داشته باشد.

 

از امروز تصمیم بگیرید حداقل هفته‌ای یک بار برای اعضای سایت ایمیل بفرستید. اگر نمی‌دانید چه بفرستید از این چند ایده ایمیل که در مقاله گفته شده استفاده کنید!

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 15
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 26
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 51
  • بازدید ماه : 176
  • بازدید سال : 1,098
  • بازدید کلی : 4,625