loading...

دیجیتال مارکتینگ

bahar بازدید : 23 یکشنبه 04 اسفند 1398 زمان : 10:02 نظرات (0)

امروزه بازدیدکنندگان سایت خیلی سخت‌گیرتر شده‌اند و به‌راحتی ایمیل خودشان را در سایت وارد نمی‌کنند. روش کلاسیک جذب ایمیل آن است که یک صفحه فرود بسازیم. بازدیدکننده در صفحه فرود با یک پیشنهاد جذاب مواجه می‌شود که اگر ایمیل را وارد کند می‌تواند این پیشنهاد را دریافت کند؛ مثلا به او می‌گوییم پس از ورورد ایمیل می‌‌تواند فایلی را به‌صورت رایگان دانلود کند.

 

در این آموزش نمی‌خواهیم به این بدیهیات بپردازیم. در این ویدیو به 5 روش پیشرفته جذب ایمیل می‌پردازیم که بخشی از دوره جدید «دیجیتال مارکتینگ واقعی» است. به شما یاد می‌دهیم بدون ساختن صفحه فرود سنتی ایمیل‌های زیادی جمع‌آوری کنید.

 

با یک آموزش بسیار پیشرفته در خدمت شما هستم و می‌خواهم در مورد 5 روش جذب ایمیل صحبت کنم.

 

در واقع می‌خواهم بگویم که وقتی بازدیدکننده‌ای به وب‌سایت شما می‌آید چگونه می‌توانید ایمیل او را دریافت کنید. همچنین حتما می‌دانید که روش رایج و کلیشه‌ای این است که مخاطب را به یک صفحه فرود هدایت می‌کنیم که احتمالا در آن صفحه فرود یک هدیه یا PDF قرار می‌دهیم و از مخاطب می‌خواهیم که ایمیل خود را وارد کند تا بتواند آن فایل را دانلود کند.

ولی این آموزش در مورد ساختن صفحه فرود یا ایده‌ای که گفته شد نیست. در این مقاله می‌خواهم روش‌های پیشرفته‌تری را بگویم که باعث شود بتوانید conversion rate بالاتری ایجاد کنید؛ یعنی بتوانید تعداد خیلی بیشتری را ترغیب کنید که ایمیل خود را به شما بدهند.

 

اکنون دیگر همه می‌دانند که وقتی به یک صفحه فرود هدایت می‌شوند که در آن فایلی برای دانلود وجود دارد و باید ایمیل خود را بدهند، در آینده تعداد بسیاری ایمیل و تبلیغات دریافت خواهند کرد و خیلی از افراد، دیگر به راحتی ایمیل خود را به شما نمی‌دهند؛ به این دلیل که واقعا نمی‌دانند که آن فایل PDF یا هدیه‌ای که شما پشت این صفحه گذاشته‌اید کیفیت مناسب را دارد یا خیر؟

 

قبل از اینکه وارد موضوع شوم به شما توصیه می‌کنم که اگر فیلم آموزشی قبلی به نام «دیجیتال مارکتینگ در یک ساعت»را ندیده‌اید، حتما این ویدیو را از آدرس modiresabz.com/dm دانلود کنید و این فیلم کامل را ببینید تا با مدل جدید دیجیتال مارکتینگ آشنا شوید که شامل 4 بخش است و سپس می‌توانید آمادگی بیشتری داشته باشید که از این مقاله استفاده کنید.

 

بنابراین در مدل جدید دیجیتال مارکتینگ که در ویدیوی یک‌ساعته توضیح داده‌ام گفته شد که کل دیجیتال مارکتینگ در 4 کار کلیدی خلاصه می‌شود. اولین کار جذب بود؛ یعنی ترافیک ایجاد کنیم و افرادی را به وب‌سایتمان هدایت کنیم، دومین کار فعال‌سازی بود؛ یعنی بتوانیم اطلاعات تماس این افراد را بگیریم،‌ سومین کار پولسازی بود؛ یعنی بتوانیم کاری کنیم که افراد خرید خود یا اولین خریدشان را انجام دهند و چهارمین کار حفظ یا retention بود؛ یعنی کاری کنیم که اگر کسی یک بار خرید کرد از سایت ما دور نشود و بارها بیاید و خریدهای بعدی خود را انجام دهد.

 

در این مقاله انحصاری و خاص فقط می‌خواهم در مورد 5 روش activation یا فعال‌سازی صحبت کنم؛ یعنی با 5 روش ببینیم که چگونه می‌توانیم ایمیل بازدیدکنندگان سایت را دریافت کنیم.

 

1. مگاپست + ویدیو

اولین ایده این است که یک مگاپست درست کنیم و وقتی شخص می‌خواهد از صفحه مگاپست خارج شود ویدیویی پیشنهاد کنیم که برای دانلود آن ویدیو شخص ایمیل خود را به ما بدهد؛ بنابراین ابتدا یک مگاپست درست می‌کنیم.

 

مگاپست، به یک مقاله خیلی پایه‌ای و طولانی و مرجع گفته می‌شود که تقریبا هر چیزی که در یک حوزه خاص وجود دارد را در آن نوشته‌ایم.

 

مثلا فرض کنید مگاپست می‌تواند راهنمای خرید کامل موبایل باشد، در آن مقاله که خیلی مفصل است و احتمالا شامل مطلب کافی و چند ویدیو، صوت و عکس‌هایی است، قدم‌به‌قدم توضیح می‌دهیم که در خرید یک موبایل حرفه‌ای شما باید چه نکاتی را رعایت کنید و باید چه مواردی را به آن توجه کنید و بهترین خرید را انجام دهید. به این نوع مقالات اصطلاحا مگاپست گفته می‌شود؛ بنابراین مقالاتی هستند که مرجع هستند و اطلاعات خیلی زیادی در خودشان دارند و اگر دقیق‌تر می‌خواهید در مورد مگاپست و ساختن آن آموزش ببینید ویدیوی آن به نام «ساخت مگاپست» را از محصولات مدیر سبز تهیه کنید.

 

قدم بعدی این است که افراد را به مگاپست هدایت کنید و وقتی می‌خواهند که از صفحه مگاپست خارج شوند یک popup خروجی بیاید و به آن‌ها پیشنهاد دهد که علاوه بر اطلاعاتی که در اینجا نوشته شده است آیا نمی‌خواهید ویدیویی آموزشی که شامل تمام اطلاعات مهم است را خیلی راحت و به صورت تصویری ببینید!

 

بنابراین اولین روشی که اکنون در ایمیل‌مارکتینگ بسیار مطرح است و می‌توانید ایمیل‌های زیادی را جمع کنید، ساخت یک مگاپست است که افراد را به این صفحه هدایت می‌کنید یا به هر نحوی از جستجوی گوگل به آنجا هدایت می‌شوند و وقتی می‌خواهند صفحه را ببندند یک popup ظاهر می‌شود و به آن‌ها پیشنهاد می‌دهد که ویدیویی دانلود کنید و این حالتی است که افراد خیلی زیادی حاضر می‌شوند به راحتی ایمیلشان را به شما بدهند و conversion rate خیلی بالایی در گرفتن ایمیل خواهید داشت.

 

مثلا اگر در گوگل کلمه «سیستم‌سازی» را سرچ کنید، مگاپستی که قبلا ساخته‌ام، به نام «سیستم‌سازی کسب‌وکار» ظاهر خواهد شد. زمانی که مخاطب دنبال علم سیستم‌سازی است ترغیب به کلیلک کردن آن می‌شود تا با محتوای مقاله آشنا شود. در این مگاپست قدم به قدم درباره علم سیستم‌سازی صحبت شده است. اینکه سیستم‌سازی چیست؟ اجزای آن کدامند و … که در هر بخش نیز عکس‌های انحصاری و ویدیوهای مرتبط نیز آورده شده است.

وجود چنین حجمی از مطالب باعث می‌شود که مخاطب در اولین بازدید به هیچ‌وجه تمامی آن را نخواند؛ ولی نکته مهم این است که احساس می‌کند یک منبع و مرجع بسیار باارزش پیدا کرده است؛ بنابراین ترجیح می‌دهد اطلاعاتی را ثبت کند و بعدا هم به این مطالب دسترسی داشته باشد.

حال فرض کنید شخص تا پایان مگاپست برسد و قصد خروج از سایت را داشته باشد. در این حالت، وقتی موس به سمت دکمه خروج می‌رود یک popup ظاهر خواهد شد که به بازدیدکننده که شاید اولین بار وارد سایت شده است پیشنهاد دانلود یک ویدیوی آموزشی 90 دقیقه‌ای می‌دهد. این کار خیلی راحت افراد را ترغیب می‌کند که قبل از خروج آدرس ایمیل خود را وارد و ویدیوی رایگان را دانلود کنند.

 

بنابراین این اولین روشی بود که به کمک آن به راحتی می‌توانید ایمیل‌های زیادی را جذب کنید؛ یعنی مگاپستی درست می‌کنید و هنگام خروج یک popup نمایش می‌دهید که پیشنهادمان ویدیوی مکمل همین مگاپست است.

 

2. حفظ محتوا

دومین روش جمع‌آوری ایمیل بازدیدکنندگان، «حفظ محتوا» است. ایده حفظ محتوا این است که وقتی بازدیدکننده با مقاله خیلی عالی یا مطلب مفیدی برخورد می‌کند ترجیح می‌دهد که کاش این مطلب خوب را به صورت یک فایل یا شاید به صورت یک pdf در کامپیوتر یا موبایل خود ذخیره می‌کرد و بعدا سر فرصت از این محتوا استفاده می‌کرد.

 

بنابراین بسیاری از افرادی که به سایت ما می‌آیند و یک مقاله‌ای را می‌بینند احتمالا در همان لحظه اول تا آخر مقاله را نمی‌خوانند و از صفحه خارج می‌شوند. حال اگر ما روشی را فراهم کنیم که شخص قبل از خارج شدن این امکان را داشته باشد که این مقاله یا محتوای خوب را برای خودش به صورت یک فایل نگهداری کند به احتمال زیاد حاضر خواهد شد ایمیلش را به ما بدهد.

 

فرق این روش با روش صفحه فرود یا landing page این است که می‌توان گفت این دو دقیقا عکس هم هستند ما در landing page ابتدا به افراد می‌گوییم که هیچی به شما نمی‌دهیم و می‌خواهیم ایمیلشان را بدهند، سپس نشان می‌دهیم که محتوای ما چیست؛ ولی در این روش ابتدا محتوایمان را نشان می‌دهیم که شخص بخواند و اگر خوشش آمد می‌تواند ایمیل خود را وارد کند تا بتواند این محتواها را به صورت یک فایل در کامپیوتر خود ذخیره کند.

 

بنابراین ما در صفحه فرود در واقع به‌جای اینکه صرفا دکمه بگذاریم و ایمیل بگیریم، محتوای خود را قرار می‌دهیم که برای این کار لازم نیست صفحه فرود خاصی طراحی کنیم؛ بلکه می‌تواند یکی از بهترین مقالات وب‌سایتمان باشد و سپس popup خروج قرار می‌دهیم یا popup exit intent قرار می‌دهیم که اگر شخص خواست صفحه را ببندد این popup ظاهر می‌شود و پیشنهاد می‌دهیم که محتوا را دانلود کنید.

 

مثلا اگر مجدد در قسمت سرچ گوگل بازاریابی با اینستاگرام را سرچ کنید مقاله‌ای از مدیر سبز برای شما می‌آورد که 7 ترفند گفته‌ایم و وقتی شخص می‌خواهد از این صفحه خارج شود اتفاقی که می‌افتد این است که پیشنهادی به او داده می‌شود که آیا pdf این مقاله را می‌خواهید و شخص کافی است که ایمیل خود را وارد کند و به محض زدن دکمه دانلود، دانلود فایل pdf این مقاله شروع می‌شود.

 

بنابراین در دومین روش ما ابتدا محتوا را نشان می‌دهیم و بعد به مخاطب پیشنهاد می‌دهیم چون این محتوا ارزشمند است، می‌توانید آن را در کامپیوتر خود حفظ کنید.

 

3. قفل محتوا

به نظر من اکنون یکی از فوق‌العاده‌ترین و ساده‌ترین روش‌ها برای یک دیجیتال مارکتر این است که با کمک این ترفند بسیار ساده بتواند ایمیل‌های بسیار زیادی را جمع‌آوری کند.

 

ما ابتدا چند محتوای ارزشمند سایتمان را انتخاب می‌کنیم که منظور از محتوا می‌تواند مقاله یا… باشد؛ بنابراین یک صفحه خاصی از سایتمان را انتخاب می‌کنیم، ترجیحا صفحه‌ای که از گوگل ورودی زیادی دارد و سپس یک popup با تاخیری بر روی آن قرار می‌دهیم؛ مثلا وقتی مقاله باز شد بعد از 2 یا 3 ثانیه یک popup تمام صفحه‌ای بر روی تصویر می‌آید که این popup یک نکته بسیار ریز و کوچکی دارد و باعث می‌شود که افراد خیلی زیادی ایمیل خود را به شما بدهند. این popup اولا تمام صفحه است و دوما دکمه بستن یا خروج ندارد. به این ایده قفل محتوا می‌گوییم و پیشنهاد می‌شود که این مقاله خاص است و برای افراد ویژه و اعضای سایت ما است اگر شما هم می‌خواهید به این مقاله دسترسی داشته باشید کافی است که ایمیلتان را به ما بدهید تا همین الان دسترسی را برای شما باز کنیم و اگر شخص قبلا وارد شده باشد به هیچ‌وجه هیچ قفل محتوایی اتفاق نمی‌افتد.

 

به نظر من این ایده در این 5 روش جدیدی که گفته می‌شود فوق‌‌‌‌‌العاده است و نیازی نیست که pdf یا فیلم درست کنید بلکه صرفا کافی است که یکی از مقالات خوب سایت‌تان را پیدا کنید و این popup را روی آن اضافه کنید و وقتی شخص ایمیل را وارد کرد دسترسی به مقاله داده می‌شود.

 

یک نمونه خوب در سایت مدیر سبز این است که مثلا در قسمت سرچ گوگل عبارت بازاریابی 5 بعدی را سرچ کنید اگر مقاله را باز کنید و شروع به خواندن آن کنید اتفاقی که می‌افتد این است که یک popup تمام صفحه‌ای می‌آید که شخص برای مشاهده مقاله باید ایمیل خود را وارد کند.

 

بنابراین این سومین ایده عالی بود که به کمک آن می‌توانید به راحتی ایمیل‌های زیادی را جذب کنید.

 

کم‌کم می‌بینیم که تنها راه جمع کردن ایمیل صرفا این نیست که یک صفحه فرود درست کنید و یک pdf یا ویدیو در آن قرار دهید و ایمیل را بگیرید سپس دسترسی را بدهید می‌توانید کارهای بسیار خلاقانه‌تری انجام دهید.

 

 4. خودآزمایی

چهارمین ایده این است که ما خودآزمایی برگزار کنیم. خیلی از افراد به خودآزمایی و دیدن یک امتیاز یا دیدن نتیجه پاسخ‌هایشان خیلی تمایل بیشتری دارند تا دانلود یک محتوا.

 

مثلا فرض کنید شما یک محصولی درباره مدیریت ساخته‌اید و وقتی مخاطب وارد این صفحه محصول می‌شود و می‌خواهد خارج شود یک exit popup می‌آید و می‌گوید تا چه میزان مدیریت بلد هستید و بین 1 تا 100 امتیازتان در مدیریت چند است؟ اتفاقی که می‌افتد مخاطب ابتدا خودآزمایی را می‌بیند و به چند سوال جواب می‌دهد و بعد به او می‌گوییم که ایمیل خود را بدهید تا نتیجه را برایتان ارسال کنیم و وقتی شخص به پایان خودآزمایی رسیده است تمایلش خیلی بیشتر است که به راحتی ایمیل خود را وارد کند تا بتواند نتیجه را ببیند.

 

برای وردپرس و سایت‌سازهای دیگر پلاگین‌های زیادی وجود دارد مانند modalservey و… که به راحتی می‌توانید با آن‌ها خودآزمایی درست کنید و کاری کنید که مخاطب ایمیل خود را به شما بدهد.

 

نکته بسیار ظریف در ساختن خودآزمایی‌ها این است که افراد اگر بدانند با این خودآزمایی خودشان را می‌سنجند تمایل بیشتر می‌شود؛ یعنی به جای اینکه مثلا بگویید کدام روش مدیر بهترین است دقیقا بگویید شما از کدام روش مدیریت استفاده می‌کنید یا شما چقدر مدیریت بلد هستید؟

 

بنابراین شخص برای ارزیابی شخص خود خیلی راحت‌تر حاضر است که ایمیلش را در اختیار شما قرار دهد.

 

5. محصول رایگان

آخرین روش شاید در نگاه اول جدید به نظر نیاید ولی روشی که اکنون توضیح می‌دهم کاملا جدید است. ما یک محصول رایگانی درست می‌کنیم که در گذشته صرفا یک landing page ایجاد می‌کردیم و یک محتوای رایگان در آن قرار می‌دادیم ولی اکنون به جای محتوای رایگان، محصول رایگان درست می‌کنیم.

 

مثلا در وردپرس وقتی یک فایل رایگان درست کردیم به جای landing page یک صفحه محصول درست می‌کنیم که قیمت آن را می‌توانیم صفر تومان بگذاریم یا می‌توانیم بگوییم مثلا pdf ما 9900 تومان است و وقتی شخص به این صفحه هدایت شد یک popup برای او می‌آید و به او می‌گوید کوپن 100 درصد تخفیف برای خرید این محصول.

 

اتفاقی که می‌افتد این است که افراد می‌بینند یک محصولی که پولی است را می‌توانند با 100 درصد تخفیف و بدون هیچ پرداخت پولی دانلود کنند و خیلی عجیب است افرادی که در صفحه دیگر حتی ایمیل خود را نمی‌دهند. در این حالت چون احساس می‌کنند محصولی را خریداری می‌کنند به راحتی نه تنها نام، نام خانوادگی و ایمیل بلکه شاید شماره موبایل، اسم شهرشان و آدرس خود را در اختیار شما قرار دهند.

 

وقتی شخص ذهنیتش آماده می‌شود که در حال انجام یک خرید است حاضر است اطلاعات بیشتری وارد کند.

 

از این ترفند بسیار عالی و جدید استفاده کنید تا نه تنها ایمیل بلکه هر اطلاعات دیگری را که می‌خواهید، بتوانید از مخاطبان خود جمع کنید و اطلاعات کامل‌تری را دریافت کنید.

 

بنابراین اگر مصمم هستید یک دیجیتال مارکتر بسیار حرفه‌ای و قوی شوید می‌توانید یا خودتان در این دوره شرکت کنید یا یکی از کارمندان قوی و باهوش خود را بفرستید که بعد از 6 ماه یک دیجیتال مارکتر بسیار قدرتمند در مجموعه شما وجود دارد که می‌تواند کارهای سایت‌تان را به خوبی پیش ببرد.

 

یادتان باشد که کار اصلی یک دیجیتال مارکتر افزایش فروش و ایجاد سود است؛ بنابراین هر سرمایه‌گذاری که برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ انجام می‌دهید مطمئن باشید چندین برابر آن به راحتی به شما برمی‌گردد.

bahar بازدید : 31 یکشنبه 04 اسفند 1398 زمان : 10:00 نظرات (0)

 

رتبه کسب‌وکارتان در گوگل می‌تواند موجب موفقیت یا شکست شما شود. رتبه شما در گوگل از همه شاخص‌های شهرت کسب‌وکار مهم‌تر و مرئی‌تر است و همیشه قبل از آگهی‌ها و صفحات مورد جستجو نمایش داده می‌شود. یکی از قدم‌های کلیدی و مهم، ثبت کسب‌و‌کار در گوگل و گوگل مپ است. در قدم بعد باید سعی کنید امتیاز خوبی در بخش Google review بگیرید که در ادامه دقیق‌تر توضیح خواهیم داد.

 

آیا کسب‌و‌کار شما در گوگل ثبت شده است؟

ثبت کسب‌و‌کار شما در گوگل مزایای زیادی دارد. اگر موقعیت کسب‌و‌کار هم روی نقشه مشخص شده باشد، در جستجوی روی نقشه یافت خواهید شد. همچنین گاهی گوگل در نتایج جستجو اطلاعات و موقعیت جغرافیایی کسب‌و‌‌کارتان را به بازدیدکننده نشان می‌دهد. ثبت کسب‌و‌کار و موقعیت جغرافیایی می‌تواند توسط خودتان انجام شود. البته شاید قبلا توسط مشتریان و هواداران شما انجام شده باشد.

 

اگر کسب‌و‌کار شما در گوگل ثبت شده باشد، احتمالا با جستجوی نام کسب‌و‌کارتان چیزی شبیه شکل زیر توسط گوگل نمایش داده می‌شود. یک بخش مهم این اطلاعات امتیازی است که مشتریان برای کسب‌و‌کار شما در گوگل ثبت کرده‌اند. همچنین می‌توانند نظرشان را در چند جمله درباره کسب‌و‌کارتان بیان کنند که به بازدیدکنندگان دیگر نمایش داده می‌شود.

 

دیده شدن بیشتر در گوگل

 

 

چطور بررسی کنیم که آیا کسب‌و‌کار ما قبلا در گوگل ثبت شده است یا خیر؟

ساده‌ترین راه آن است که به صفحه زیر مراجعه کنید و نام شرکت خودتان را جستجو کنید. اگر اطلاعات شما در گوگل ثبت شده باشد، همانجا  نمایش داده خواهد شد. البته شاید با IP ایران نتوانید وارد این صفحه شوید و لازم باشد از VPN استفاده کنید.

 

https://business.google.com/create

 

 

 

ثبت کسب‌و‌کار در گوگل با افزودن محل کسب‌و‌کار در گوگل مپ

اگر کسب‌و‌کار شما در جستجوی لینک بالا یافت نشد، با توجه به تحریم‌های گوگل نمی‌توانید از امکانات Google My Business استفاده کنید. تنها راه ممکن آن است که در Google maps اطلاعات کسب‌و‌کارتان را ثبت کنید. برای این کار وارد صفحه زیر شوید.

 

https://www.google.com/maps

 

سپس طبق عکس زیر گزینه Add a missing place را انتخاب کنید. سپس فرمی ظاهر می‌شود که می‌توانید اطلاعات مربوط به کسب‌و‌کارتان را وارد کنید. گوگل اطلاعات را بررسی می‌کند و به احتمال خیلی زیاد تایید خواهد شد.

 

ثبت محل در گوگل مپ

 

چگونه در Google Review امتیاز 5 بگیریم و نظرات مثبت زیادی دریافت کنیم؟

وقتی کسب‌و‌کار ما در گوگل ثبت شد، قدم بعدی آن است که کاربران زیادی به ما امتیاز 5 بدهند و مزایای کسب‌و‌کار ما را به‌صورت نظر در گوگل ثبت کنند. این کار هم بر نتایج جستجوی کسب‌و‌کار شما در گوگل اثر می‌گذارد و هم ذهنیت افراد جدید را نسبت به کسب‌و‌کارتان تغییر می‌دهد. در ادامه قدم به قدم توضیح می‌دهیم چگونه کاری کنید مشتریان در گوگل امتیاز عالی به شما بدهند.

 

۱. پیدا کردن راضی‌ترین مشتریان با برگزاری نظرسنجی

اولین گام، یافتن راضی‌ترین مشتریان است. نظرسنجی اینترنتی بهترین روش پیدا کردن این افراد است. برای این کار لازم است فرمی درست کنید و خریداران و مشتریان خود را به این فرم هدایت کنید تا اطلاعات لازم را پر کنند. اگر سایت شما با وردپرس ساخته شده است می‌توانید از هر پلاگین فرم‌ساز مثل Gravity Forms و … استفاده کنید.

 

سپس ایمیلی طراحی کنید و برای تمام اعضا ارسال کنید. عنوان و متن پیشنهادی ایمیل می‌تواند چیزی شبیه این باشد:

 

عنوان ایمیل

(نام شرکت) – نظر شما خیلی مهم است!

 

اگر عنوان ایمیل را این‌طور بنویسید، نرخ باز کردن ایمیل توسط مشتریان در مقایسه با روش‌های دیگر بیشتر می‌شود. استفاده از واژه‌های «شما» یا «برای شما» به جای ضمایر غیرشخصی واکنش احساسی قوی‌تری را برمی‌انگیزد. در سایت‌های خارجی این عنوان ایمیل بازها تست شده است. نرخ پاسخ‌دهی به آن حدود 41 درصد است!

 

متن ایمیل

سلام

 

نظر شما برای ما مهم است و امیدوارم این پرسشنامه کوتاه که مربوط به (بازدید، قرار ملاقات، خرید) اخیرتان است را پر کنید.

 

پر کردن آن کمتر از یک دقیقه طول می‌کشد؛ ولی با این کار کمکی مهمی به کسب‌و‌کار ما می‌کنید

 

چند نکته بازاریابی عصبی برای نوشتن متن ایمیل

استفاده مجدد از کلمه «مال شما».

کاهش احتمال امتناع افراد با کوتاه نگه‌داشتن متن ایمیل

کاهش احتمال امتناع افراد با محدود کردن زمان پاسخ‌دهی به کمتر از یک دقیقه

گفتن واژه «متشکرم»‌ نشانه قدردانی است و احتمال تمایل افراد به پاسخ‌دهی را افزایش می‌دهد.

استفاده از زبان محاوره و امضا با اسم شخصی برخلاف ارسال ایمیل‌های انبوه و شلوغ باعث علاقه بیشتر افراد به پاسخگویی می‌شود.

حتی شخصی‌کردن ایمیل‌ها نتیجه بهتری دارد (مثلا: سلام مهران!)، اما اگر مشتریان زیادی داشته باشید و برای شخصی‌سازی از نرم‌افزار ایمیلی استفاده نکنید، این کار دشوار می‌شود.

 

سوالات نظرسنجی

طبق قولی که دادید، این نظرسنجی باید کمتر از یک دقیقه وقت بگیرد. پس شاید بهتر باشد فقط دو سوال مشخص و دقیق بپرسید و از پاسخ‌های چند گزینه‌ای استفاده کنید. نظرسنجی شما می‌تواند چیزی شبیه به مثال زیر باشد.

 

1. چقدر از کسب‌وکار مدیرسبز راضی هستید؟

 

کاملا راضی

خیلی راضی

راضی

کمی راضی

ناراضی

 

2. چقدر احتمال دارد محصولات و خدمات ما را به دیگران پیشنهاد دهید؟

 

حتما

احتمالا

شاید

احتمالا نه

قطعا نه

 

این سوال‌ها باعث می‌شود مشتریانی کاملا راضی پیدا کنید که قطعا برند شما را به دیگران هم پیشنهاد می‌دهند. همچنین با این کار راه را برای گام بعدی یعنی شناخت تمایلات افراد و افزایش مشارکت آن‌ها هموار می‌کنید.

 

 2. درخواست نوشتن Review در سایت گوگل

وقتی راضی‌ترین مشتریان را پیدا کردید که قطعا شما را به دیگران پیشنهاد می‌دهند، حالا وقت آن است که از آن‌ها بخواهید درباره کسب‌وکارتان در گوگل نظر دهند.

 

ایمیل درخواست ثبت نظر در گوگل

سلام و عرض ادب

 

آیا ممکن است در حق من لطفی انجام بدهید؟

 

در نظرسنجی گفتید که از محصولات و خدمات راضی هستید و قطعا برند مدیر سبز را به دیگران هم پیشنهاد می‌دهید. خیلی متشکریم!

 

امکان دارد این تجربه‌تان را به شکل نظر آنلاین در اختیار دیگران قرار دهید؟ قطعا برای سایر مشتریان ما مفید خواهد بود.

 

چگونه لینک مستقیم نظر دادن در Google review را بیابیم؟

در عمل نمی‌توانید از مشتریان خود بخواهید کسب‌و‌کار شما در را گوگل جستجو کنند، آن را بیایند و امتیاز 5 و نظر مثبت به شما بدهند؛ چون گاهی گوگل اطلاعات کسب‌و‌کار شمار ا نمایش نمی‌دهد. البته اگر در Google maps جستجو کنند حتما شما را خواهند یافت.

 

راه ساده‌تر و حرفه‌ای‌تر آن است که لینک مستقیمی بدهید تا مخاطب با کلیک روی آن مستقیما به صفحه‌ای‌ هدایت شود که می‌تواند نظرش را درباره کسب‌و‌کار شما ثبت کند. قراردادن لینک مستقیم نظردهی در گوگل احتمال ثبت نظر را خیلی بیشتر می‌کند.

 

یک ابزار فوق‌العاده معرفی می‌کنیم که به کمک آن می‌توانید لینک مستقیم نظردهی را تولید کنید. کافی است به آدرس زیر بروید و کسب‌و‌کار خود را جستجو کنید. سپس از لینک‌هایی که تولید می‌شود استفاده کنید.

 

https://supple.com.au/tools/google-review-link-generator

نکات بازاریابی عصبی برای درخواست ثبت امتیاز

تحقیقات نشان می‌دهد که پس از درخواست اول از مشتری، احتمال پاسخ‌دهی او به درخواست دوم‌تان افزایش می‌یابد. در این مثال، درخواست پاسخ‌دهی به سوالات، درخواست اول است.

واژه «متشکرم» نشانه قدردانی است و نرخ پاسخ‌دهی را افزایش می‌دهد.

یادآوری اینکه از خدمات شما راضی بودند و قطعا شما را به بقیه پیشنهاد می‌دهند، با اصل ثبات و تعهد چالدینی مطابق است. بر اساس این اصل ما احساس می‌کنیم باید کارهای‌مان را با تعهدات‌مان همسو کنیم.

اشاره به مفید بودن این نظرات برای سایر مشتریان به افراد نوع‌دوست انگیزه ثبت نظر می‌دهد.

« پیشاپیش از توجه‌تان متشکریم!» یک عبارت دیگر برای ابراز قدردانی است، اما در تحقیقی که درباره نرخ پاسخ‌دهی انجام شده بود، این عبارت ساده بهترین رتبه را کسب کرد.

زبان محاوره‌ای و متن کوتاهی که از زبان شخص خاصی نوشته شده احساس یک درخواست مستقیم و شخصی را در مشتری به‌وجود می‌آورد نه درخواستی کلی و بی‌نام‌ونشان که برای همه ارسال شده است.

 

 

خوب است که پس از دریافت نظرات، پیامی برای مشتریان بفرستید و از آن‌ها تشکر کنید. وقتی علاقه‌مندان برند شما ببینند که با نظرات مثبت‌شان در کسب وکار شما سهیم هستند، باعث ایجاد اعتماد در آن‌ها و محبوبیت بیشتر شما می‌شود.

 

نکته: گوگل پس از ثبت 5 نظر، تعداد ستاره‌های داده شده به شما را در کنار نام کسب‌وکارتان نمایش می‌دهد.

bahar بازدید : 61 چهارشنبه 30 بهمن 1398 زمان : 17:24 نظرات (0)

برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین باید مقدماتی را فراهم کنیم که حداقل امکان را برای فروش محصول داشته باشد. البته تمام امکانات یک فروشگاه اینترنتی را در این مقاله معرفی نخواهیم کرد بلکه هدف ما ایجاد حداقل‌هایی است که می‌تواند به شما کمک کند تا محصول خود را به‌صورت آنلاین در سایت بفروشید. مواردی که معرفی می‌کنیم، افزونه‌هایی هستند که روی وب‌سایت‌های وردپرسی قابل نصب هستند.

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کاملا رایگان است که افزونه‌های فراوانی در جهت اضافه کردن هر امکانی را داشته و با کمک قالب‌هایی که دارد می‌توان ظاهر جذابی برای سایت طراحی کرده و در نظر گرفت. امکان جالبی که دارد پشتیبانی از بیشتر زبان‌های زنده دنیاست! مخصوصا برای ایرانی‌ها گزینه فوق‌العاده‌ای به شمار می‌رود.

با اینکه این سیستم را آماده می‌گویند اما برای کار کردن با آن مانند هر سیستم دیگری نیازمند یادگیری و آموزش هستید. اما اصلا نگران نباشید، اگر مشتاق یادگیری و ساخت یک وبسایت خوب باشید باید این مژده را به شما بدهم که آموزش‌های متعددی برای یادگیری صفر تا ۱۰۰ وردپرس وجود دارد. با کمک آموزش وردپرس به راحتی می‌توانید همه عملیات راه‌اندازی را بیاموزید و وبسایت خود را بسازید.

برای وردپرس هیچ محدودیتی وجود ندارد. هر آنچه بخواهید برایتان ایجاد می‌کند. به دنبال یک سایت خبری هستید؟ آیا می‌خواهید برای شرکت خود وبسایتی طراحی کنید؟ یا اینکه دوست دارید یک وبلاگ روزانه برای وارد کردن اطلاعات و دلنوشته‌های خود هستید؟ از همه بهتر شاید دوست داشته باشید محصولاتی را بفروشید پس حتما به دنبال یک سایت فروشگاهی هستید! همه اینها با وردپرس  و انتخاب قالب وردپرس مورد نظر امکان‌پذیر است، اصلا نگران نباشید.

 

با این فرض که با سایت‌ساز وردپرس آشنا هستید، به معرفی افزونه‌ها می‌پردازیم.

 

1. افزونه ووکامرس (Woocommerce)

یکی از پرطرفدارترین و کاربردی‌ترین افزونه‌های ساخت فروشگاه آنلاین، افزونه ووکامرس است. این افزونه یکی پرطرفدارترین پلتفرم‌های فروشگاه‌ساز‌ آنلاین در دنیا به شمار می‌آید و به‌ صورت رایگان قابل نصب روی هر سایت وردپرسی است. تیم‌های توسعه دهنده زیادی برای این افزونه فعالیت می‌کنند و افزونه‌های جانبی بسیاری را عرضه می‌کنند. در کنار افزونه‌های جانبی، تیم‌های برنامه نویسی وجود دارند که پوسته‌های اختصاصی برای ووکامرس طراحی می‌کنند.

 

افزونه‌های جانبی و پوسته‌های اختصاصی

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم، افزونه‌های جانبی و قالب‌های اختصاصی بسیاری برای ووکامرس عرضه می‌شود و می‌توانید هر امکانی که مورد نیاز سایت است را نصب کنید. توجه داشته باشید، تعداد این افزونه‌ها و قالب‌های ووکامرسی بسیار زیاد است پس در انتخاب آن‌ها نهایت دقت را داشته باشید.

 

پیش از نصب هر افزونه یا قالب، حتما نظرات دیگر کاربران، امتیاز، تعداد دانلود/خرید و آخرین تاریخ به‌روزرسانی را بررسی کنید. در دانلود رایگان و خرید افزونه‌ها و قالب، این مورد را فراموش نکنید که حتما از جای مطمئن اقدام کنید. افزونه‌های رایگان را می‌توانید از مخزن وردپرس (پیشخوان وردپرس، ستون سمت راست، افزودن‌ها، گزینه افزودن) دانلود کنید.

پشتیبانی از محصولات فیزیکی و مجازی

هنگامی که ووکامرس را نصب کنید، امکان افزودن محصول به سایت را اضافه خواهد کرد. یعنی اگر کالا یا محصولی برای فروش دارید را می‌توانید در سایت خود قرار دهید و کاربران و مشتریان می‌توانند آن را خریداری کنند. برای اینکه یک محصول در فروشگاه آنلاین قرار داده شود لازم است که موارد زیر را برای محصول داشته باشیم.

 

امکان فروش محصولات فیزیکی، دانلودی، مجازی

درج توضیحات محصول برای این‌که مشتریان شما بدانند چه محصولی را می‌خواهند خریداری کنند

قرار دادن ویدیو، صوت و تصاویر برای معرفی بهتر محصول

امکان درج قیمت

امکان فروش محصولات به‌صورت تخفیف‌دار و زمان‌بندی شده در قالب فروش‌های ویژه و شگفت‌انگیز

دریافت اطلاعات خریدار (نام، ایمیل، موبایل، آدرس و…) پیش از ثبت سفارش

ارائه شماره پیگیری به خریدار پس از خرید محصول

و…

پس اگر قصد راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین را دارید قطعا فروشگاه‌ساز ووکامرس می‌تواند تمامی نیاز‌های اولیه شما را فراهم کند و به کمک این افزونه می‌توانید محصولاتی با شرایط زیر را بفروشید. پس می‌بینید که در واقع محدودیتی در فروش محصول خود ندارید چرا که حالت‌های مختلفی از یک محصول را به راحتی می‌توانید بفروشید.

 

محصولات فیزیکی: مانند کتاب، لوازم جانبی، لوازم صوتی، پوشاک و…

محصولات دانلودی: مانند فایل‌های صوتی، فایل‌های تصویری، دوره‌های آموزشی آنلاین و…

محصولات مجازی: مانند وبینار‌ها،‌ بلیط همایش‌ها و سمینار‌ها و…

 

قابلیت فروش محصولات فروشندگان دیگر در سایت شما (قابلیت چند فروشندگی)

اگر قصد دارید تا افراد دیگر هم، محصولات خود را در فروشگاه آنلاین شما بفروشند، این امکان در ووکامرس فراهم است. یعنی شما به عنوان مدیریت سایت می‌توانید پنل‌های کاربری فروشندگی برای افراد ایجاد کنید تا آن‌ها هم بتوانند از امکانات سایت شما در جهت فروش محصولات خود بهره ببرند. نمونه یکی از سایت‌هایی که در آن فروشنده‌های زیادی وجود دارد، وب‌سایت ژاکت است. بنابراین می‌توانید تعداد نامحدودی محصول را در سایت خود بفروشید.

مدیریت انبار و موجودی محصولات

برای یک فروشگاه، مدیریت انبار و موجودی بسیار اهمیت دارد. فروشگاه‌های آنلاین هم از این قاعده مستثنا نیستند. در ووکامرس شما می‌توانید روی تک تک محصولات خود مدیریت موجودی داشته باشید. می‌توانید تعداد موجودی را برای هر محصول مشخص کنید. با خرید هر محصول توسط مشتری، از موجودی محصول مورد نظر کسر خواهد شد و شما می‌تواننید همواره موجودی انبار محصول خود را ویرایش کنید. یعنی تعدادش را کم یا زیاد کنید یا ناموجودش کنید.

امکان پرداخت آنلاین توسط درگاه‌های آنلاین بانکی

اگر قصد دارید محصول خود را زمانی برای مشتری ارسال کنید که هزینه آن را واریز کرده باشد پس باید امکان واریز وجه را نیز برای سایت خود فعال کنید. در ووکامرس این امکان وجود دارد که فروشگاه آنلاین را به درگاه‌های آنلاین بانکی جهت واریز وجه، متصل کنید.

 

زمانی که این امکان را برای سایت فعال کنید، کاربران پس از انتخاب محصول، به صفحه پرداخت آنلاین هدایت می‌شوند سپس واریز خود را در صفحه بانکی انجام می‌دهند و پس از پرداخت موفق، دوباره به سایت هدایت خواهند شد. توجه داشته باشید قیمت به‌ صورت خودکار تعریف می‌شود و کاربران در وارد کردن قیمت دخالت ندارند.

پشتیبانی و ارائه راهنمای بسیار دقیق برای تمامی امکاناتی که در ووکامرس وجود دارد

ووکامرس یک افزونه بسیار قدرتمند است و به لحاظ امکانات، بسیار گسترده است. بنابراین شرکت سازنده ووکامرس، تمامی مستندات این افزونه را به‌ صورت رایگان در اختیار قرار داده است. این مستندات در قالب مقالات و ویدیو‌های آموزشی در وب‌سایت ووکامرس موجود است. همچنین سایت‌های آموزشی بسیاری هستند که آموزش‌ ووکامرس را رایگان در اختیار شما قرار می‌دهند.

2. افزونه ویرایش‌گر فرم پرداخت ووکامرس (Checkout Field Editor for Woocommerce)

یکی دیگر از افزونه‌های مهم و ضروری که باید روی وب‌سایت فروشگاهی نصب کنید، افزونه ویرایش‌گر فرم پرداخت است. فرم پرداخت همان فرمی است که مشتریان، اطلاعات خودشان را داخل آن درج می‌کنند. این اطلاعات ذخیره می‌شود و پس از اینکه خرید موفقیت‌آمیز بود، محصول را با توجه به اطلاعات ثبت شده ارسال می‌کنید.

 

چرا نصب این افزونه اهمیت دارد؟

زمانی که افزونه ووکامرس را روی سایت نصب می‌کنید، صفحه‌ای به نام تسویه حساب ایجاد می‌شود. در این صفحه فرمی قرار دارد که کاربران می‌توانند اطلاعات خود (نام، ایمیل، شماره تماس، استان، شهر، نشانی، کد پستی و…) را وارد کنند. اما فرم پیش‌فرضی که ووکامرس اضافه می‌کند دارای ایراداتی است که باید اصلاح شود. اصلاح این فرم با افزونه Checkout Field Editor for Woocommerce ممکن است. با این افزونه، می‌توانید فیلد‌های اضافی را از صفحه فرم پرداخت حذف، ویرایش یا اضافه کنید.

 

به عنوان مثال فیلد «نام شرکت» فیلد اضافه‌ای است که می‌توانید حذف کنید یا فیلد «انتخاب شهر» را که بالای فیلد «انتخاب استان» است را یک ردیف پایین‌تر بیاورید و در نهایت فرم صفحه تسویه حساب را به‌ صورت اصولی چیدمان کنید 

افزونه ساخت صفحه تشکر برای فروشگاه آنلاین3. افزونه صفحه تشکر (YITH Custom Thank You Page for Woocommerce)

مراحل یک خرید موفق به این ترتیب است که محصول به سبد خرید اضافه می‌شود، فرم تسویه حساب پر می‌شود، به صفحه بانک جهت پرداخت وجه هدایت می‌شود و در نهایت به صفحه‌ای از سایت برگشت داده می‌شود که در آن صفحه، اطلاعات محصول، شماره پیگیری و صورت‌حساب محصول خریداری شده به کاربر نمایش داده می‌شود. این صفحه، همان صفحه پیش‌فرضی است که خود ووکامرس اضافه می‌کند.

اما نمی‌شود همیشه کاربران به این صفحه هدایت شوند. چون ممکن است محصول ما همیشه یک محصول فیزیکی نباشد. مثلا ما قصد فروش بلیط همایش را داریم و می‌خواهیم آدرس محل همایش زمانی به خریدار نمایش داده شود که محصول را خریداری کرده باشد. پس نیاز داریم تا خریداران را برای یک محصول خاص، به صفحه‌ای خاص هدایت کنیم. افزونه صفحه تشکر دقیقا این امکان را برای ما فراهم می‌کند. زمانی که این افزونه را نصب کنید، در بخش «اطلاعات محصول» گزینه‌ای به نام «صفحه تشکر» اضافه خواهد شد. با استفاده از این گزینه می‌توانید کاربران را به هر نشانی که مد نظرتان است هدایت کنید.

مثال: یک همایش داریم که نشانی محل برگزاری را بعد از خرید به خریداران می‌خواهیم نمایش دهیم. ابتدا یک برگه ایجاد می‌کنیم که در آن برگه، نشانی محل برگزاری را می‌نویسیم و آن برگه را منتشر می‌کنیم. سپس در بخش تنظیمات «صفحه تشکر»، لینک آن برگه را قرار می‌دهیم که وقتی کاربر محصول مورد نظر را خریداری کرد به صفحه‌ی نشانی محل برگزاری هدایت شود.

bahar بازدید : 26 چهارشنبه 30 بهمن 1398 زمان : 17:22 نظرات (0)

اگر این مطلب را برای مطالعه انتخاب کرده‌اید، پس احتمالا وب‌سایتی دارید که در آن محتوا یا محصولی ویژه و منحصربه‌فرد ارائه می‌دهید. حتی شاید اکانت گوگل آنالیتیکس دارید. تمام وب‌سایت‌ها، اساسا به صورتی طراحی می‌شوند که مخاطب را به خود جذب کنند؛ ولی جذب مخاطب به‌تنهایی هیچ درآمدی برایتان ایجاد نمی‌کند. باید کاری کنید تا این خریداران بالقوه، بابت محصول یا خدماتی که دریافت یا دانلود می‌کنند پول بپردازند.

گوگل آنالیتیکس

یکی از رایج‌ترین ابزارهای تحلیل سایت، گوگل آنالیتیکس یا گوگل آنالیتیکز است. این ابزار که البته از طرف شرکت گوگل برای ایرانیان تحریم شده است به شما کمک می‌کند به‌صورت کاملا رایگان اطلاعات بسیار دقیقی از اتفاقات سایت خود داشته باشید. البته به‌کمک وی‌پی‌ان می‌توانید از خدمات گوگل آنالیتیکس به‌صورت کاملا رایگان استفاده کنید. کافی است به صفحه google.com/analytics مراجعه کنید. البته ابزارهای دیگری هم برای بررسی رفتار بازدیدکنندگان سایت وجود دارد.

 

بسیاری از صاحبان سایت اکانت گوگل آنالیتیکس را ساخته‌اند، ولی دقیقا نمی‌دانند چه معیارهایی را در آن بررسی کنند تا باعث افزایش فروش و بهبود سایت شود.

روش‌های بسیاری برای بالا بردن فروش محصول وجود دارد؛ ولی پیش از آن، بهتر است روی انتخاب معیارهایی تمرکز کنیم، که قصد داریم آن‌ها را بهبود ببخشیم. برای سنجش وضعیت وب‌سایت، بهتر است معیارهای خاصی را مد نظر داشته باشیم. معیارهایی که با برند، کسب‌و‌کار و در کل، وب‌سایت ما همخوانی داشته باشند.

 

این مقاله به شما کمک می‌کند، مهم ترین مقیاس‌ها را انتخاب کنید. تمام این معیارها از طریق گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) به‌صورت رایگان قابل سنجش هستند. وقتی چنین اطلاعات کاملی در اختیار شما باشند، هیچ عاملی نمی‌تواند جلوی رشد وب‌سایت‌تان را بگیرد. پس بپردازیم به 6 معیار کلیدی برای رشد سایت که توسط گوگل آنالیتیکس قابل بررسی هستند.

1. بازدیدکننده‌های تازه‌وارد

بهتر است عملکرد بازدیدکننده‌های وفادار قدیمی را با بازدیدکننده‌هایی که برای اولین بار به سایت شما وارد می‌شوند، مقایسه کنید. اگر بازدید‌کننده‌های تازه‌وارد یا New Visitor زیادی دارید، امکانات وب‌سایت را از دید خریداران جدید نگاه کنید؛ افرادی که با سایت شما خیلی آشنا نیستند و شاید خرید از سایت شما برایشان سخت باشد. کم‌و‌کاستی‌ها را برطرف کنید تا روند خرید و دریافت محصول یا خدمات به ساده‌ترین و سریع‌ترین حالت ممکن انجام شود.

2. منابع ترافیک ورودی وب‌سایت

در حالت ایده‌آل کاربران از چند منبع مختلف به وب‌سایت شما وارد می شوند که توسط گوگل آنالیتیکس قابل بررسی هستند. این منابع به سه دسته تقسیم می‌شوند: بازدیدکننده‌هایی که مستقیما آدرس URL را تایپ می‌کنند و وارد وب‌سایت می‌شوند، بازدیدکننده‌هایی که از موتورهای جستجو، وب‌سایت شما را انتخاب می‌کنند و بازدیدکننده‌هایی که از صفحات دیگر وب ارجاع داده می‌شوند. هر سه دسته مهم هستند؛ ولی واقعیت این است که تعداد آن‌ها با هم برابر نیست و باید روی این تفاوت‌ها تمرکز کنید.

 

مثلا اگر تعداد بازدیدکننده‌های مستقیم وب‌سایت پایین است، شاید آدرسی را انتخاب کرده‌اید که به خاطر سپردن آن برای کاربران مشکل است.

3. عملکرد بازدیدکننده‌هایی که فعلا قصد خرید ندارند

تمام بازدیدکننده‌ها، تعدادی از صفحات وب‌سایت را مشاهده می‌کنند؛ حتی آن دسته از کاربرانی که فعلا  قصد خرید ندارند. با این حال بررسی رفتار آن‌ها در وب‌سایت به اندازه‌ سایر مشتریان اهمیت دارد. دفعات بازدید از صفحات، مدت زمانی که روی هر صفحه صرف می‌شود و تعداد نظرات و لایک‌های مخاطب را بررسی کنید. هدف اصلی ما، بالا بردن این آمار و ارقام است.

4. بازدیدکنندگان غیرجدید

وقتی یکی از بازدیدکننده‌ها برای بار دوم به وب‌سایت شما وارد می‌شود، سوالاتی به ذهن خطور می‌کند: دلیل بازگشت چه بوده است؟ آیا در بازدید اول خرید صورت گرفته؟ در غیر این‌صورت، برای ترغیب او به خرید در بازدید دوم، چه کاری می‌توانیم انجام بدهیم؟

 

اگر بازدیدکننده‌های شما برای بار دوم یا چندم به وب‌سایت مراجعه می‌کنند، به شما تبریک می‌گوییم. محتوای تولیدی وب‌سایت توانسته آن‌ها را جذب کند. حالا زمان آن رسیده که مشتری را به خرید ترغیب کنیم. برخی از وب‌سایت‌ها این کار را با ارائه کد تخفیف، پرسشنامه جهت دریافت آدرس ایمیل کاربر یا در اختیار گذاشتن خدمات رایگان انجام می‌دهند.

5. ارزش هر بازدید

ارزش مادی هر بازدید به محصولی که در نهایت خریداری می‌شود، بستگی دارد. ارزش هر بازدید را می‌توانیم به سادگی، با تقسیم کردن کل درآمد بر تعداد بازدیدها به دست آوریم. البته این عدد به‌صورت مستقیم توسط گوگل آنالیتیکس ارائه نمی‌شود؛ ولی خودتان به‌راحتی می‌توانید این عدد را محاسبه کنید.

 

اندازه‌گیری دقیق ارزش هر بازدید گاهی مشکل یا حتی غیرممکن به‌نظر می‌رسد. به‌عنوان مثال خواننده‌های وبلاگ با هر بار کلیک بر صفحات، بازدید آن را بالا می‌برند، مطلبی را لایک می‌کنند یا نظر می‌نویسند و اندازه‌گیری دقیق ارزش آن امکان‌پذیر نیست.

 

اگر وب‌سایت شما به فروش محصول اختصاص پیدا کرده، می‌توانید ارزش هر بازدید را به درآمد وب‌سایت ارتباط بدهید

6. نرخ خروج بازدیدکنندگان

هدف ما از اندازه‌گیری ارزش بازدید، درآمد وب‌سایت، تعداد بازدیدکننده‌های جدید و تعداد کاربرانی که دوباره رجوع می‌کنند، این است که نرخ ریزش کاربران را به حداقل برسانیم؛ ولی نرخ ریزش چیست؟

 

نرخ خروج یا ریزش، درصد کاربرانی هستند که وارد وب‌سایت می‌شوند و بدون اینکه هیچ تاثیری روی وب‌سایت داشته باشند، بلافاصله صفحه را ترک می‌کنند؛ یعنی مدت‌زمان فوق‌العاده محدودی را صرف وب‌سایت می‌کنند و آن را بدون کلیک بر لینک، خرید محصول، نوشتن نظر یا حتی لایک کردن رها می‌کنند. به‌عنوان مثال تعداد زیادی از کاربران فروشگاه‌های اینترنتی محصولاتی را انتخاب می‌کنند؛ ولی آن‌ها را در سبد خرید باقی می گذارند.

 

دلایل نرخ خروج بالای سایت

پیچیدگی صفحه خرید

طراحی ضعیف سایت

تخفیف‌ها و قول‌های غیرواقعی

هزینه ارسال بیش از حد توقع

کندی سایت و زمان طولانی باز شدن صفحات

 

این موارد باعث بیشتر شدن نرخ خروج می‌شود. هرچه سریع‌تر، صفحه‌ای که موجب افزایش نرخ خروج کاربران می‌شود را شناسایی و مشکلات آن را برطرف کنید. این مورد به‌راحتی در گوگل آنالیتیکس قابل بررسی است.

معمولا وبلاگ‌ها، نرخ ریزش بالایی دارند؛ چون مخاطب مطلب موردنظر خود را مطالعه می‌کند و بعد بی‌سروصدا صفحه را می‌بندد. در این مورد بهتر است تعداد بازدید صفحات، معیار موفقیت محتواهای تولید شده باشد.

 

به محض اینکه نسبت به این معیارهای مهم آگاهی پیدا کردید از گوگل آنالیتیکس استفاده کنید تا شاهد رشد این اعداد و ارقام باشید. این اعداد در کنار هم معنا پیدا می‌کنند و تغییر هر کدام بر دیگری اثر خواهد گذاشت. به این ترتیب، به‌محض توجه و سرمایه‌گذاری در جهت بهبود یک معیار، شاهد رشد و بهبود سایر معیارها هم خواهید بود. کمی توجه و زمان صرف این مسئله کنید تا به معجزه‌ گوگل آنالیتیکس پی ببرید.

bahar بازدید : 32 چهارشنبه 30 بهمن 1398 زمان : 17:19 نظرات (0)

با وجود اینکه در عصر دیجیتال زندگی می‌کنیم، همچنان چالش‌های زیادی برای وب‌سایت‌های فروشگاهی وجود دارد. رقابت بین میلیون‌ها محصول بسیار شدید است. در این میان ابزاری قدرتمند وجود دارد (گوگل) که کاربران به راحتی با جستجو در آن می‌توانند قیمت‌ها و مشخصات محصولات را بررسی کنند و بهترین گزینه خرید را انتخاب کنند و تصمیم بگیرند قبل از ورود به سایت شما چه چیزی بخرند. حال با توسعه و رشدی که امروزه دیجیتال مارکتینگ داشته، این 13 استراتژی در دیجیتال مارکتینگ بسیار اهمیت دارند تا شما هم بتوانید با اجرای این موارد، سهمی از 2.8 ترلیون دلار سالانه این بازار داشته باشید.

1. تصویر محصول را به بهترین شکل نمایش دهید

کاربران و خریداران دوست دارند که تقریبا به هر نوع اطلاعات در هر زمانی دسترسی داشته باشند؛ چرا که جنبه بصری محصول روی خریداران بسیار اثرگذار است. استفاده از تصاویر با جزئیات دقیق به شما کمک می‌کند محصولات شما را بدون دردسر و خیلی سریع ببینند و شاید بدون مطالعه توضیحات، اقدام به خرید کنند. می‌توانید برای تصاویر خود قابلیت بزرگ‌نمایی بگذارید یا امکان نمای 360 درجه برای محصولات فراهم کنید. بررسی‌های انجام شده نشان داده که قرار دادن تصاویر سه‌ بعدی می‌تواند فروش را 25 تا 30 درصد افزایش دهد.

2. ویدیویی از محصول قرار دهید

اگرچه همه محصولات نیازی به ویدیو ندارند اما می‌توانید کاربرد آن را در قالب یک ویدیو منتشر کنید. بنا بر گزارش HubSpot، بودن ویدیو برای محصول حدود 81 درصد از خریداران را مجاب می‌کند که اقدام به خرید کنند. اگر بتوانید برای محصول خود یک ویدیو آماده کنید و جزئیاتش را کامل توضیح دهید، خریداران به درستی تصمیم می‌گیرند و با اطمینان بیشتری خرید می‌کنند.

هوش مصنوعی

3. از هوش مصنوعی کمک بگیرید

هوش مصنوعی می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی در فروش اینترنتی شما بگذارد. با هوش مصنوعی می‌توانید اطلاعات و رفتارهای کاربران را جمع‌آوری کنید و واکنش‌های مشتریان را ثبت کنید. سپس معیارهای نرخ تبدیل، نرخ مشارکت و خیلی موارد دیگر را مورد بررسی قرار دهید. با این اطلاعات می‌توانید عملکرد سایت را بهبود دهید و کاربران را به خریداران وفادار تبدیل کنید. هر چقدر کاربران در سایت شما احساس بهتری داشته باشند و تجربه خوبی کنند، احتمال بازگشت آن‌ها بالا می‌رود و نظرات مثبت برای سایت بیشتر خواهد شد.

هوش مصنوعی می‌تواند به شما بگوید که بازدیدکنندگان چه محصولاتی را بیشتر می‌خواهند و بر اساس این اطلاعات، محصول موردنظر کاربر را برایشان نمایش دهید. همچنین از هوش مصنوعی می‌توانید در جهت توسعه بخش پشتیبانی استفاده کنید و یک تجربه شیرین را برای مشتریان خود از زمان خرید تا تحویل رقم بزنید.

4.قابلیت فیلتر محصولات را به سایت خود اضافه کنید

وقتی محصولات در سایت، بیشتر و بیشتر می‌شوند، به یک فیلتر پیشرفته نیاز پیدا خواهید کرد. هیچ‌کس وقت ندارد تک تک محصولات سایت را ببیند و از بین آن‌ها انتخاب کند بلکه شما باید شرایط را فراهم کنید تا کاربر بتواند با سرعت و دقت بالا، به محصول موردنظر خود برسد. طبق گزارشات bigcommerce.com حدود 42 درصد از سایت‌های فروشگاهی از فیلتر پیشرفته استفاده نمی‌کنند، پس با افزودن این قابلیت می‌توانید نرخ تبدیل و فروش را افزایش دهید و خرید برای کاربران راحت‌تر کنید.

5. از ربات‌ها در چت‌های آنلاین استفاده کنید

این مورد هم یک هوش مصنوعی است؛ اما استراتژی خودش را دارد. پاسخ‌گویی درست و دقیق به سوالات، احتمال خرید را افزایش می‌دهد و خرید را آسان‌تر می‌کند. دلیلش این است که شما برای سوال خریدار فورا پاسخی در جهت رفع آن می‌دهید و آن‌ها نیز مسیر خرید را ادامه می‌دهند؛ بنابراین پاسخ‌هایی که ربات‌ها می‌دهند بسیار اهمیت دارد چون می‌تواند مسیر خرید را تغییر دهد. توجه داشته باشید که با این ربات‌های کوچکِ پاسخ‌گو می‌توانید طوری پاسخ‌دهی کنید که خریداران حس کنند طرف مقابل یک انسان است.

6. در ارسال محصول انعطاف داشته باشید

یکی از دلایلی که سبد خرید، توسط خریداران رها می شود، گزینه‌های کم یا نامناسب در ارسال محصول است. 45 درصد از خریداران آنلاین، هنگامی‌ که با گزینه‌های نامناسب ارسال کالا مواجه می‌شوند، سبد خرید را رها می‌کنند. توقع برخی کاربران این است که بعد از پرداخت وجه، محصول باید خیلی سریع به دستشان برسد یا اینکه انتخاب کنند محصول کمی دیرتر به دستشان برسد و در مقابل هزینه کمتری را پرداخت کنند؛ بنابراین هدف شما فقط فروش محصول نیست و باید راه‌های ارسال محصول را هم در حالت‌های متنوع قرار دهید؛ بنابراین گزینه‌های متنوعی را برای ارسال قرار دهید تا خریدار انتخاب‌های بیشتری برای تحویل داشته باشد.

مثلا می‌توانید برای ارسال، گزینه‌های زیر را داشته باشید:

ارسال توسط پست پیشتاز

ارسال توسط تیپاکس

ارسال توسط پیک موتوری در شهر خاص

7. درصد رها کردن سبد خرید را کاهش دهید

همان‌طور که در بالا اشاره کردیم، تعداد زیادی از کاربران در مواجهه با منطبق نبودن گزینه‌های ارسال با شرایط خودشان، سبد خرید را رها می‌کنند. 69 درصد از موارد برای زمانی است که هزینه‌های ارسال منطقی نیست. یکی دیگر از دلایل رها کردن سبد خرید این است که فرایند خرید برای خریدار پیچیده است. کند بودن سرعت سایت در صفحه تسویه حساب مشکل دیگری است که می‌تواند منجر به رها کردن سبد خرید شود. پس باید فرایند را ساده کرد و سرعت را بهبود داد و گزینه‌های ارسال را افزایش داد تا خریدار سبد خرید را رها نکند.

یکی از موثرترین راهکارهای برگرداندن افراد به سبد خرید این است که برای آن‌ها ایمیل‌هایی ارسال کنید و ترغیبشان کنید تا خرید خود را ادامه دهند. بر اساس بررسی‌های انجام شده، نزدیک به نیمی از ایمیل‌های یادآوری سبد خرید، توسط افراد باز می‌شوند و حدود یک سوم به فروش ختم می‌شود.

8. قابلیت افزودن به علاقه‌مندی‌ها را به سایت خود اضافه کنید

لیست علاقه‌مندی‌ها برای کاربران می‌تواند به فروش شما کمک کند. چرا که متوجه خواهید شد کاربران شما به چه محصولاتی علاقه‌مند هستند. با داشتن این اطلاعات طلایی می‌توانید برای آن‌ها ایمیل‌هایی ارسال کنید و پیشنهاد‌های شگفت‌انگیزی بدهید و این لیست طلایی علاقه‌مندی‌ها را به خرید تبدیل کنید.

9. اجازه دهید برای محصولات امتیاز و نظر ثبت شود

هیچ چیزی بهتر از این نیست که خریدار محصولی را ببیند که افراد دیگر، از خرید آن رضایت کامل دارند و نظرات مثبتی را برایش ثبت کرده‌اند. ثبت تجربه خوب خریداران قبلی برای محصول، باعث می‌شود که اطمینان برای خریدار جدید ایجاد شود. احتمال خرید محصولی که مورد تایید خریداران قبلی بوده 54 درصد بیشتر از دیگر محصولات است. دو روش ساده وجود دارد که کاربران تجربه و نظر خود را راجب محصول خریداری شده بدهند:

استفاده از هشتگ‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

10. سایت شما باید نمایش خوبی در موبایل داشته باشد (رسپانسیو باشد)

امروزه کاربران ترجیح می‌دهند کارهای آنلاین خود را با موبایل انجام دهند. این رفتار در خریدهای آنلاین نیز صدق می‌کند؛ بنابراین سایت شما باید طوری  طراحی شده باشد که نمایش مناسب و درستی در گوشی‌های تلفن همراه داشته باشد. طبق گزارش Adweek، گوگل به این نتیجه رسیده است که 73 درصد از کاربران وقتی سایتی را می‌بینند که نمایش خوبی در صفحه نمایش موبایلشان ندارد، آن را ترک می‌کنند.

دکمه‌ها، لینک‌ها و چیزهایی که اهمیت بالایی دارند را طوری قرار دهید که به راحتی قابل رویت باشند؛ مثلا دکمه «افزودن به سبد خرید» در صفحه محصول بهتر است به‌صورت چسبان در حالت موبایل باشد تا وقتی خریدار صفحه سایت را به بالا و پایین می‌برد، دکمه «افزودن به سبد خرید» همیشه برایش در دسترس باشد. این نکته برای دکمه سبد خرید هم صدق می‌کند که باید طوری باشد که همیشه در دسترس خریداران باشد.

11. هدف‌گیری مجدد کنید

هدف‌گیری مجدد یکی از نکات اساسی موفقیت برای هر سایت فروشگاهی است. از هوش مصنوعی کمک بگیرید و رفتار خریداران را ثبت و بررسی کنید. سپس محصولات و خدمات خود را به مشتریان خود نمایش دهید. کاربران شما با مراجعه به سایت، از بودن این خدمات آگاه می‌شوند و خیلی سریع به صفحه محصولاتی که موردعلاقه‌شان بوده می‌روند یا محصولی را که فراموش کرده بودند را بازبینی می‌کنند.

12. صفحه پرداخت را ساده کنید

بخش‌ها و فیلدهای پیچیده و اضافی را از صفحه پرداخت حذف کنید و این بخش را به ساده‌ترین شکل ممکن طراحی کنید؛ چرا که طراحی نامناسب برای این صفحه، منجر به رها کردن صفحه پرداخت می‌شود. صفحه پرداخت بهتر است چند مرحله‌ای نباشد و همه کارها در یک صفحه انجام شود. اگر یک صفحه بودنش امکان‌پذیر نیست و باید بیشتر از یک صفحه باشد، حتما صفحات قبل از پرداخت را ساده‌تر طراحی کنید. یکی دیگر از نکاتی که در صفحه پرداخت باید رعایت کنید قرار دادن نوار پیشرفت کار است که بسیار می‌تواند روند کار را بهبود دهد.

13. فروش محصولات را در شبکه‌های اجتماعی گسترش دهید

با توجه به استفاده زیاد کاربران از شبکه‌های اجتماعی، محصولات خود را در این شبکه‌ها قرار دهید و امکان مشاهده محصولات خود را در شبکه‌هایی مانند اینستاگرام، تلگرام، فیس‌بوک فراهم کنید و اجازه دهید تا کاربران خارج از سایت هم بتوانند اقدام به خرید کنند.

bahar بازدید : 33 دوشنبه 28 بهمن 1398 زمان : 16:14 نظرات (0)

یکی از استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ برای افزایش فروش محصولات در فروشگاه‌های آنلاین، استفاده از هوش مصنوعی است. در مقاله «13 استراتژی دیجیتال مارکتینگ برای فروشگاه آنلاین» در مورد هوش مصنوعی صحبت کردیم و توضیح دادیم که به کمک این تکنولوژی می‌توانیم نرخ فروش محصولات را افزایش دهیم. یکی از کاربردهای هوش مصنوعی این است که محصولات را در سایت به‌صورت هوشمند و مطابق با سلیقه کاربران نمایش دهیم و زمانی که کاربر محصولات پیشنهاد شده را می‌بیند با خودش می‌گوید دقیقا دنبال همین محصول می‌گشتم.

چگونه این اتفاق می‌افتد و سایت چیزی را نمایش می‌دهد که مطابق با میل و سلیقه کاربر است؟

در اینجا هوش مصنوعی است که همه کارها را انجام می‌دهد. کاربران وارد سایت ما می‌شوند و محصولاتی را جستجو و مشاهده می‌کنند. این اطلاعات توسط هوش مصنوعی برای هر کاربر ذخیره می‌شود؛ یعنی هوش مصنوعی رصد می‌کند که شما به‌عنوان یک کاربر چه نوع محصولاتی را مشاهده می‌کنید و دنبال چه دسته‌بندی‌هایی از محصولات هستید. در مراجعه‌های بعدی شما به سایت، هوش مصنوعی محصولاتی را به شما نمایش می‌دهد که قبلا آن‌ها را دیده بودید. حتی می‌توانید طوری تنظیم کنید که هوش مصنوعی محصولات مرتبط با مشاهده‌های قبلی کاربر را نمایش دهد.

معرفی افزونه YITH WooCommerce Recently Viewed Products

افزونه‌ نمایش محصولات دیده شده برای نمایش محصولاتی است که قبلا یک مرتبه توسط کاربران دیده شده است. این افزونه تنظیمات متنوعی دارد و در حالت‌های مختلفی محصولات را به کاربران نمایش می‌دهد.

نمایش محصولاتی که توسط کاربر دیده شده است

نمایش محصولات مشابه بر اساس دسته‌بندی و برچسب

نمایش اسلایدر محصولاتی که قبلا توسط کاربر مشاهده شده است

ارسال ایمیل محصولات مشاهده شده به کاربران (آن‌هایی که عضو سایت شما هستند و به‌صورت لاگین شده محصولات را دیده‌اند)

ارسال کد تخفیف به همراه محصولات از قبل مشاهده شده از طریق ایمیل

ساخت شورتکدهای مختلف

نمایش محصولات دیده شده در ستون کناری (سایدبار) سایت

سازگار با افزونه WPML (افزونه چند زبانه کردن سایت)

افزونه yith recently viewed

نصب افزونه YITH WooCommerce Recently Viewed Products

توجه داشته باشید «افزونه مشاهده محصولات دیده شده» رایگان نیست و باید خریداری شود. می‌توانید از فروشگاه‌های معتبر مانند ژاکت اقدام به خرید افزونه YITH WooCommerce Recently Viewed Products کنید. پس از خرید، افزونه را نصب کنید. وارد پیشخوان وردپرس شوید و از ستون سمت راست، گزینه افزونه‌ها و افزودن را کلیک کنید. سپس افزونه خریداری شده را نصب و فعال کنید.

افزونه yith recently viewed

بعد از فعال کردن افزونه‌‌، گزینه YITH به ستون سمت راست پیشخوان وردپرس اضافه می‌شود. برای مشاهده تنظیمات افزونه، وارد این بخش شوید. در صفحه تنظیمات، سه تب «تنظیمات»، «ساخت کد کوتاه» و  «تنظیمات ایمیل» مشاهده خواهید کرد که هر کدام نیز دارای گزینه‌ها و تنظیماتی هستند که به ترتیب آن‌ها را توضیح خواهم داد.

تب «تنظیمات»

بخش «تنظیمات عمومی»

تنظیم زمان کوکی: مدت‌زمان نگهداری کوکی (فایلی است که اطلاعات شما را روی موبایل یا کامپیوتر شما ذخیره می‌کند و زمانی که وارد سایتی می‌شوید، مرورگرها با خواندن آن فایل می‌توانند خدمات خاصی به شما بدهند؛ مانند مشخصات ورود به سایت، محصولات اضافه شده در سبد خرید، تنظیمات سفارشی و…) کاربران توسط افزونه است؛ مثلا اگر عدد 30 را قرار دهید، افزونه به مدت 30 روز، اطلاعات کاربران را از کوکی می‌خواند و اگر کاربری در بازه 30 روز به سایت مراجعه کند، محصولات مطابق با تنظیمات افزونه YITH WooCommerce Recently Viewed Products به کاربر نمایش داده می‌شود.

عنوان بخش: عنوان بخشی است که می‌خواهید محصولات دیده شده را در سایت خود نمایش دهید.

متن لینک نمایش همه محصولات: متنی که می‌خواهید برای دکمه «مشاهده همه محصولات دیده شده» قرار دهید را می‌توانید در این بخش تعریف کنید.

مشخص کنید کدام محصولات نمایش داده شود: می‌توانید انتخاب کنید که فقط محصولاتی که کاربر دیده است را نمایش دهد یا به غیر از محصولات دیده‌ شده، محصولات مشابه را هم نمایش دهد.

تعدادی محصولات را مشخص کنید: تعداد کل محصولی که می‌خواهید در بخش «محصولات دیده شده» به کاربر نمایش داده شود؛ مثلا 6 محصول

تعداد محصول در هر ردیف: تعداد نمایش محصول در هر ردیف را از این بخش می‌توانید تنظیم کنید؛ مثلا 4 محصول

ترتیب محصول بر اساس: می‌توانید تنظیم کنید که محصولات بر اساس چه ترتیبی نمایش داده شود؛ مثلا ترتیب نمایش محصولات می‌تواند تصادفی، جدیدترین، حراج شده‌ها، ارزان‌ترین و گران‌ترین باشد.

مخفی کردن محصولات ناموجود در انبار: می‌توانید تنظیم کنید که اگر محصولی که کاربر آن را مشاهده کرده ناموجود بود، در بخش محصولات دیده شده نمایش داده نشود.

پنهان کردن محصولات رایگان: می‌توانید افزونه را طوری تنظیم کنید که اگر محصول مشاهده شده توسط کاربر رایگان بود، در بخش محصولات دیده شده، نمایش داده نشود.

حذف محصولات خریداری شده: اگر محصول مشاهده شده توسط کاربر خریداری شده است را می‌توانید از بخش محصولات دیده شده حذف کنید.

فقط دسته محصولات بیشتر دیده شده: فقط دسته محصولاتی که توسط مشتری بیشتر دیده شده نمایش داده شود.

فعال کردن اسلایدر: با استفاده از این گزینه می‌توانید نمایش محصولات دیده‌ شده را به‌صورت اسلایدر در سایت خود نمایش دهید.

فعال کردن پخش خودکار اسلایدر: با استفاده از این گزینه می‌توانید حرکت اسلاید را خودکار کنید.

بخش گزینه‌های صفحه «محصولات به تازگی دیده شده»

پیام هیچ محصولی پیدا نشد: اگر کاربر وارد سایت شما شده و هیچ محصولی را مشاهده نکند و مستقیم وارد برگه «محصولات دیده شده» شود، متنی برایش نمایش داده می‌شود که آن متن را از این بخش می‌توانید تنظیم کنید؛ مثلا: شما هیچ محصولی را مشاهده نکرده‌اید.

بخش «ویژگی‌های ایمیل»

زمان‌بندی ایمیل: مشخص کنید چند روز بعد از آخرین ورود کاربر، ایمیل پیشنهاد محصولات دیده شده برایش ارسال شود؛ مثلا اگر عدد 7 را قرار دهید، هر 7 روز یک‌بار، ایمیلی برای کاربر ارسال می‌شود و آن ایمیل را می‌توانید طوری تنظیم کنید که محصولات از قبل دیده شده و محصولات مرتبطی که قبلا در سایت شما دیده است برایش ارسال شود و حاوی یک کد تخفیف 20 درصد باشد.

اندازه تصویر بندانگشتی: این بخش برای تنظیم ابعاد تصاویر محصولاتی است که در ایمیل برای کاربران ارسال می‌شود؛ مثلا می‌توانید ابعاد تصویر محصول را 80 پیکسل در 80 پیکسل تنظیم کنید.

تب «ساخت کد کوتاه»

با استفاده از این بخش می‌توانید کد کوتاهی (شورتکد) بسازید و آن را در برگه، نوشته، محصول و هر کجا از سایت که می‌خواهید، قرار دهید.

عنوان بخش: عنوان بخش «محصولات مشاهده شده» را می‌توانید از این بخش تنظیم کنید؛ مثلا: محصولاتی که اخیرا مشاهده کردید

متن لینک نمایش همه: متنی که می‌خواهید برای دکمه «مشاهده همه محصولات دیده شده» قرار دهید را می‌توانید در این بخش قرار دهید.

مشخص کنید کدام محصولات نمایش داده شود: با استفاده از این بخش تنظیم می‌کنید کدام محصولات نمایش داده شود؛ مثلا: فقط «محصولات مشاهده شده» یا «محصولات مشاهده شده و محصولات مرتبط آن».

برای گرفتن محصولات مشابه انتخاب کنید: در این بخش تنظیم می‌کنید که محصولات مشابه را بر اساس برچسب اضافه کند یا بر اساس دسته‌بندی.

تعدادی محصول را مشخص کنید: تعداد کل محصولی که می‌خواهید در سایت نمایش داده شود را تعریف کنید؛ مثلا 6 محصول

تعداد محصول در هر ردیف: تعداد نمایش محصول در هر ردیف را از این بخش می‌توانید تنظیم کنید؛ مثلا 4 محصول

ترتیب محصول بر اساس: می‌توانید تنظیم کنید که محصولات بر اساس چه ترتیبی نمایش داده شود؛ مثلا ترتیب نمایش محصولات می‌تواند تصادفی، جدیدترین، حراج شده‌ها، ارزان‌ترین و گران‌ترین باشد.

فقط دسته محصول بیشتر دیده شده: می‌توانید طوری تنظیم کنید، محصولات دسته‌بندی که بیشتر مشاهده شده است را نمایش دهد.

دسته‌بندی‌های نمایش: در این قسمت می‌توانید دسته‌بندی خاص را اضافه کنید و فقط محصولات مربوط به آن دسته‌بندی خاص را نمایش دهد؛ مثلا فقط دسته‌بندی «محصولات دانلودی»

فعال کردن اسلایدر: با استفاده از این گزینه می‌توانید نمایش محصولات دیده‌ شده را به‌صورت اسلایدر در سایت خود نمایش دهید.

فعال کردن پخش خودکار اسلایدر: با استفاده از این گزینه می‌توانید حرکت اسلاید را خودکار کنید.

با تنظیم کردن مواردی که توضیح داده شد، یک شورت‌کد داده می‌شود این کد در انتهای صفحه‌ای که هستید قرار دارد. همانند تصویر زیر:

برای اینکه خروجی تنظیمات خود را بینیم، شورت‌کد را در بخشی از سایت خود قرار می‌دهیم؛ برای مثلا، این شورت‌کد را در «صفحه نخست» و در انتهای برگه «صفحه نخست» قرار می‌دهم. در تصویر زیر می‌بینید که شورت‌کد را قرار داده‌ام. کد‌های دیگری که قبل و بعد از باکس قرمز رنگ می‌بینید را توجه نکنید چون مربوط به صفحه‌ساز قالبی است که از آن استفاده می‌کنم. پس فقط شورت‌کد مربوط را قرار دهید و دکمه «به‌روزرسانی» را کلیک کنید.

حالا «صفحه نخست» سایت را باز می‌کنم و به انتهای آن می‌روم تا ببینم شورت‌کد اضافه شده است یا خیر. شما هم باید برگه‌‌ای که شورت‌کد را داخل آن قرار داده‌اید را در مرورگر خود باز کنید و نتیجه را بررسی کنید.

در تصویر زیر می‌بینید که متن «شما هیچ محصولی را مشاهده نکرده‌اید.» را نمایش می‌دهد. این همان متنی است که تعریف کردیم وقتی محصولی توسط کاربر دیده نشده است، نمایش داده شود. پس تا اینجای کار، همه‌چیز درست است.

لینک یکی از محصول سایت را کلیک می‌کنم سپس به «صفحه نخست» باز می‌گردم و به انتهای «صفحه نخست» می‌روم تا ببینم آیا محصولی که مشاهده کرده‌ام در این بخش اضافه شده است یا خیر. اگر اضافه شود یعنی همه چیز درست پیش رفته است.

در تصویر زیر می‌توانید عنوانی که برای این بخش تعریف کرده‌ بودیم (محصولات مشاهده شده) را مشاهده کنید و همچنین دکمه مشاهده همه که متن آن را «نمایش همه» قرار داده بودم را ببینید.

تب «تنظیمات ایمیل»

فعال/غیرفعال: با استفاده از این گزینه می‌توانید قابلیت ارسال ایمیل را فعال یا غیرفعال کنید.

موضوع: موضوع ایمیلی که برای کاربران ارسال می‌شود را بنویسید؛ مثلا: پیشنهاد ویژه مدیرسبز برای شما!

عنوان ایمیل: یک عنوان برای ایمیلی که ارسال می‌شود، قرار دهید.

تصویر لوگو: می‌توانید با استفاده از این بخش لوگوی سایت خود را آپلود کنید.

نوع ایمیل: می‌توانید انتخاب کنید که نوع ایمیل شما یک متن ساده، کد HTML یا چند بخشی باشد. اگر به زبان HTML‌ آشنا نیستید، می‌توانید نوع ایمیل را متن ساده قرار دهید.

محتوای ایمیل: بخشی است که شما متن ایمیل خود را می‌توانید بنویسید.

نکته: برای اینکه لیست محصولات دیده شده برای کاربران ارسال شود، حتما باید از مقدار {products_list} استفاده کنید و برای نمایش کد تخفیف هم باید از مقدار {coupon_code} استفاده کنید.

اضافه کردن محصولات سفارشی: با استفاده از این بخش می‌توانید محصولات خاص را به ایمیل اضافه کنید و همراه دیگر محصولات ارسال شود.

تعداد محصولات: تعداد محصولاتی که می‌خواهید در ایمیل باشد را می‌توانید در این بخش مشخص کنید؛ مثلا 5 محصول

نوع محصول: با استفاده از این بخش تنظیم می‌کنید کدام محصولات نمایش داده شود؛ مثلا: فقط «محصولات مشاهده شده» یا «محصولات مشاهده شده و محصولات مرتبط آن».

فقط دسته محصول بیشتر دیده شده: می‌توانید طوری تنظیم کنید، محصولات دسته‌بندی که بیشتر مشاهده شده است را نمایش دهد.

کوپن را فعال کنید: می‌توانید قابلیت کوپن تخفیف را فعال یا غیرفعال کنید.

نوع کوپن: در اینجا می‌توانید از کوپن‌های موجود استفاده کنید یا می‌توانید یک کوپن جدید اضافه کنید.

مقدار کوپن: مقدار درد تخفیف را از این بخش تنظیم کنید؛ مثلا 20%

تاریخ انقضا کوپن: برای کوپن تخفیف می‌توانید تاریخ انقضا مشخص کنید.

ایمیل تست: برای اینکه ببینید ایمیل شما درست تنظیم شده، می‌توانید یک ایمیل آزمایشی ارسال کنید.

دکمه ذخیره تغییرات: در نهایت همه تغییرات را ذخیره کنید.

bahar بازدید : 34 دوشنبه 28 بهمن 1398 زمان : 16:12 نظرات (0)

صدها دلیل برای نیازمندی همه فعالان کسب‌وکار ایران، به اپ وجود دارد؛ اما نه دلیل مهم برای حضور شما در جمع ده‌ها هزار اپ فعال و پرمخاطب ایرانی، کفایت می‌کند؛ شما می‌توانید بعد از طراحی و اجرای اپ، محصولات و خدمات خود را با هزینه کم به طیف گسترده‌ای از مخاطبان و مشتریان معرفی کنید. از فرصت اثربخش در بازار هدف با ابزار اپ، غافل نشوید.

نه دلیل برای نیاز شما به اپ

1. رقبا را جدی بگیرید!

مهم نیست در چه زمینه‌ای فعالیت می‌کنید؛ مشاور تحصیل در خارج از کشور هستید یا کارگزار بورس یا مشاور بازار سرمایه یا طلافروش و حتی طراح اکسسوری (لوازم جانبی) و مد بانوان و یا تولیدکننده محصولات خانگی! هر تجارتی که دارید، اپلیکیشن تلفن همراه شما را از رقبایتان جلو می‌اندازد. بسیاری از رقبای شما، از قدرت بی‌نظیر اپ در توسعه کسب‌وکار خود غافل هستند. چشم امید آن‌ها تنها به سایت و شبکه‌های اجتماعی است. این برگ برنده خوبی برای شما خواهد بود که از غفلت آن‌ها، به نفع خود استفاده کنید. گاهی رقبا تحلیل درستی از نیاز مصرف‌کننده و مخاطب ندارند. ابزارهای نوین را نمی‌شناسند و بر کارکرد آن‌ها مسلط نیستند. اپ، می‌تواند برگ برنده شما در پیدا کردن بازارهای جدید و ارتباط بهتر با مخاطبان هدف باشد.

2. تحلیل رفتار مشتری

کسب‌وکارهای سنتی عیب بزرگی داشتند. با هزینه و صرف وقت زیاد، رفتار خریدار و مشتریان بالقوه و بالفعل را بررسی و بر اساس آن، راهبرد هدفمند و موثری را طراحی می‌کردند؛ اما در کسب‌وکارهای اینترنتی، هزینه و وقت کمی برای تحلیل رفتار مصرف‌کننده و مشتریان، صرف می‌شود. آنالیز آسان رفتار مصرف‌کننده و مشتری و تحلیل موفقیت و ضعف رقبا ساده است.

هم دارندگان اپ فروشگاهی و هم سایر صاحبان اپلیکیشن‌های تلفن همراه، می‌توانند با کمک فناوری به تحلیل رفتار مشتری بپردازند و انواع اطلاعات را استخراج کنند و از این داده‌ها برای تدوین راهبرد تهاجمی، تدوین مطالعات بازاریابی و کشف بازارهای جدید و نوظهور استفاده کنند. بقای شما، به مشتریان شما وابسته است. باید از آن‌ها یاد بگیرید و به آن‌ها یاد بدهید. اپ، این تعامل دوطرفه را تسهیل و تسریع می‌کند.

3. کسب درآمد اینترنتی

درآمد بیشتر با اپ خوب امکان‌پذیر است. شما یک کتاب پزشکی یا هنری یا آموزشی را با رعایت کپی‌رایت، به صورت اپ با امکانات جستجوی اطلاعات و انواع فیلتر و دسته‌بندی و اطلاعات تکمیلی و لغت‌نامه عمومی و تخصصی ارائه می‌کنید و به ازای هر دانلود با n تعداد مشاوره رایگان، x ریال در نظر می‌گیرید. هر چقدر خدمات شما بهتر و به نسبت رقبا، جذاب‌تر باشد، مخاطب بیشتری به سمت شما آمده و شما با تنوع محصولات و خدمات، کاربر بیشتر و درامد بهتری کسب می‌کنید.

4. ارتباط مستمر با مشتری

مشتری می‌خواهد با تولیدکنندگان کالا و خدمات، در ارتباط مستمر باشد و هر وقت با سوالی روبه‌رو شد، سریع از فروشنده بپرسد و جواب بگیرد. ارتباط مداوم با مشتری، یک نیاز دوطرفه است. هم برای شما که فروشنده کالا و خدمات هستید و هم برای خریدار کالا و خدمات سود دارد. شما به‌عنوان فروشنده با ارتباط بیشتر، خدمات بهتری ارائه می‌دهید و با بررسی رفتار مصرف‌کننده برای راهبردهای بعدی، خود را آماده می‌کنید. خریدار کالا و خدمات با شما در بستر اپ، ارتباط آسان و سریعی دارد و با دریافت پاسخ سوالات، نیازهای اطلاعاتی‌اش را برطرف می‌کند.

ارتباط مستمر با مشتری با ارسال اطلاعیه‌ها (نوتیفیکیشن) و انواع پیام و مشاوره آنلاین و… در بستر اپ، فرصت‌آفرین است؛ یعنی پول‌ساز است؛ یعنی تولید ارزش‌افزوده و درآمد برای شما دارد. ارزش این فرصت را بدانید و برای خلق این فرصت‌های طلایی، تلاش کنید.

5. با هزینه کمتر، تبلیغات بهتری انجام دهید

داشتن اپ، هزینه تبلیغات کالا و خدمات شما را کاهش می‌دهد. سبب می‌شود تا به‌جای تبلیغات سنتی برای مخاطب مجهول و مشتری ناشناس، برای طیف خاصی از مشتریان در مکان‌ها (فروشگاه‌های اپ) و دسته‌بندی‌های مشخص، محصولات و خدمات خود را در قالب بسته‌ای به نام اپ، ارائه کرده و آن‌ها را در آشنایی با خدمات خود، یاری کنید. شاید هزینه ساخت اپلیکیشن در ابتدا برای شما توجیهی نداشته باشد اما اگر شما N تعداد کالا و خدمات قابل ارائه داشته باشید، می‌توانید همه این‌ها در قالب یک اپ چند مگابایتی با امکان جستجو و دسته‌بندی و… در اختیار کاربران قرار دهید.

اگر قصد تبلیغ محصولات و خدمات خود را دارید، لینک دانلود اپ و هشتک کسب‌و‌کار خود را تبلیغ کنید و از میلیون‌ها کاربر اینترنت در ایران و چند میلیارد کاربر اینترنت در ۲۲۰ کشور دنیا غافل نشوید. بازدهی آگهی اینترنتی و اپ، N برابر تبلیغات سنتی است. این هشداری جدی برای کسب‌و‌کارهای سنتی است. 

6. داشتن اپ اعتبار شما را افزایش می‌دهد!

داشتن اپ، فقط ابزاری برای بازاریابی، درآمدزایی، معرفی محصولات و خدمات به طیف گسترده‌تر از مخاطبان بالقوه و بالفعل نیست. مسئله توسعه محصول یا برندینگ، به اعتبار موسسه یا شرکت شما مرتبط است که با اپ، این ظرفیت، گسترش می‌یابد.

با داشتن اپ تلفن همراه، اعتبار و تصویر برند شما نزد مشتریان و رقبا، ارتقا می‌یابد و با افزایش قدرت چانه‌زنی شما در فروش محصولات و خدمات، هزینه معرفی محصولات و خدمات، در بلندمدت، کاهش می‌یابد. اپ شرکتی که n بار دانلود و نصب فعال دارد، دید بهتری برای مصرف‌کننده دارد تا اپ شرکتی که زیر هزار نصب فعال دارد. این تفاوت جایگاه‌ها و رتبه‌ها در فضای مجازی، میلیون‌ها تومان ارزش بازاری دارد که باید در عصر دیجیتال، جدی گرفته شود. همچنین باید طراحی اپلیکیشن اندروید و ios را برای کسب‌وکار خود در نظر بگیرید چرا که داشتن دو نسخه باعث بیشتر شدن اعتبار کسب‌وکار شما خواهد شد.

7. به‌روزرسانی!

چه دارای سایت خبری باشید، چه مشاور آنلاین، چه کارگزار بورس، چه طراح محصولات پزشکی و نیروگاهی و حتی طراح مد و لباس سلبریتی‌ها، برای اعلام هر تغییر در قیمت، جنس، محصول و سرویس خود، نیاز به یک بستر داینامیک دارید تا بتوانید سریع با مشتری و مخاطب خود در تعامل باشید. این بستر، اپ تلفن همراه است که می‌توان با هر به‌روزرسانی در محصولات و خدمات، آن‌ها را در اسرع وقت به اطلاع مخاطبان رساند.

مشتریان شما، هر لحظه فهرستی از محصولات و خدمات شما را مشاهده می‌کنند و شما می‌توانید آن‌ها را در بستر اپ، منتظر یک خبر خوش و سورپرایزی باورنکردنی در زمانی مشخص یا نامشخص قرار دهید. آگاهی از جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های کسب‌وکار شما، ظرفیتی است که اپ تلفن همراه با به‌روزرسانی اطلاعات، در اختیار مشتری قرار می‌دهد.

8. افزایش فروش

با ساخت اپلیکیشن، تضمینی برای افزایش فروش محصولات و خدمات شما در کوتاه‌مدت و بلندمدت نیست؛ زیرا طراحی اپ، شرط لازم برای فروش محصولات و خدمات است اما شرط کافی نیست. خیلی‌ها اپ خوبی دارند، اما فروش قابل‌توجهی در محصولات و خدمات آن‌ها دیده نمی‌شود. علت چیست؟

علت‌های متعددی برای ضعف فروش می‌توان ارائه کرد که در این بحث نمی‌گنجد؛ اما راهبردهای خلاقانه در طراحی محصولات و خدمات نوآورانه، می‌تواند شما را در بازاریابی اپلیکیشن و تبلیغ محصولات و خدمات خود یاری دهد و همه این‌ها، در بستر اپ، مشتریان را به سمت شما سوق خواهد داد؛ چراکه مشتری، قادر به مشاهده اطلاعات گسترده محصولات و خدمات با داده‌های متنوع و بررسی نظر مشتریان قبلی (REVIEW) است.

پس با داشتن اپ و نصب‌های فعال زیاد و به‌روزرسانی متعدد، فروش محصولات و خدمات را می‌توان افزایش داد. اپ کاربردی و مفید، تبلیغ‌گر خودش است.

9. تماس با شما

همان‌طور که گفتیم، یکی از مزیت‌های اپ این است که کاربر، در گوشی تلفن همراه هوشمند خود روی لوگوی اپ شما کلیک می‌کند و وارد بخش ارتباط با ما می‌شود و پیام خود را ارسال می‌کند و در بازه زمانی مشخصی، پاسخش را دریافت می‌کند. همه این کارها در سایت هم قابل انجام است؛ اما زمان‌بر است. یکی از مزایای مهم طراحی اپلیکیشن برای فعالان کسب‌وکار اینترنتی همین قابلیت ارتباطی سریع خریدار با فروشنده است.

bahar بازدید : 33 دوشنبه 28 بهمن 1398 زمان : 16:09 نظرات (0)

یکی از فعالیت‌های مهمی که سایت‌های بزرگ برای رشد کسب‌وکار خود انجام می‌دهند جمع‌آوری اطلاعات کاربران است. این اطلاعات می‌تواند نام و نام خانوادگی، موقعیت مکانی، ایمیل و شماره همراه افراد باشد. برای همین منظور ابزارهایی برای جمع‌آوری این اطلاعات وجود دارد. یکی از این ابزارها، سرویس قدرتمند میلرلایت است که با کمک آن می‌توانیم ایمیل‌های کاربران را به روش‌های مختلفی ذخیره کرد؛ سپس برای آن‌ها ایمیل‌هایی با گرافیک و چیدمان دلخواه ارسال کنیم.

میلرلایت چیست؟

یک سرویس قدرتمند برای ارسال انبوه ایمیل که می‌توانید استراتژی‌های بازاریابی ایمیلی را به ساده‌ترین شکل اجرا کنید. این سرویس دارای بخش‌های زیادی است که به شما این امکان را می‌دهد تا ایمیل‌های خودکار، ایمیل‌های زمان‌بندی شده و ایمیل‌هایی با ظاهر زیبا (با چیدمان دلخواه) برای کاربران ارسال کنید. همچنین می‌توانید کاربران را در گروه‌های متعددی تقسیم‌بندی کنید تا ایمیل‌ها را به‌صورت هدفمند ارسال کنید.

مثلا اگر کاربری محصولی را خریداری کرد، یک ایمیل خودکار برایش ارسال شود که حاوی کوپن تخفیف 30 درصد باشد یا یک فایل دانلودی رایگان دارید و قصد دارید در ازای دریافت ایمیل، فایل مربوط را برای کاربر ارسال کنید. میلرلایت به ساده‌ترین شکل این کار را برای شما انجام می‌دهد و هر زمان ایمیل کاربر در گروه مورد نظر اضافه شد، فایل مربوطه به‌صورت خودکار ارسال می‌شود.

امکانات میلرلایت

1. ساخت انواع کمپین به کمک ویرایشگر پیشرفته میلرلایت

در میلرلایت می‌توان هر نوع ایمیلی را چیدمان کرد. یعنی در ایمیل‌های خود می‌توانید به راحتی از تصاویر، ویدیو، انواع تیتر، متن‌ با رنگ‌های متنوع‌، لینک، دکمه، تایمر، آیکون، نقشه گوگل، ویدیو، پست‌های اینستاگرام، توییتر، فیسبوک و… استفاده کنید. تمامی این امکانات به کمک جابجا کردن المان‌ها توسط موس انجام می‌شود. پس نیازی به هیچ دانش کدنویسی ندارید و هر بخشی که می‌خواهید ایجاد کنید را با موس برمی‌دارید و در نقطه مورد نظر قرار می‌دهید.

البته ویرایشگر پیشرفته میلرلایت امکان نوشتن در حالت HTML‌ را هم دارد و می‌توانید یک قالب اختصاصی با ساختار HTML بسازید اما برای استفاده از ساختار HTML باید زبان HTML را بشناسید تا قالب‌های ایمیل شما استاندارد باشند تا در صفحه نمایش‌ها به درستی دیده شوند. حتی می‌توانید یک ایمیل ساده که حاوی متن است را بسازید و ارسال کنید. بنابراین با استفاده از ویرایش‌گر میلرلایت هر نوع ایمیلی را می‌توانید چیدمان کنید.

2. ساخت انواع گروه‌های کاربری

یک امکان بسیار عالی برای اینکه ایمیل‌های دریافتی از سایت را در میلرلایت مدیریت کنید، ساخت انواع گروه‌های کاربری در دسته بندی‌های متفاوت است. مثلا گروه‌های کاربران تازه عضو شده، گروه کاربرانی که خرید موفق داشته‌اند، گروه کاربرانی که عضو خبرنامه شده‌اند و هر گروه کاربری که مورد نظر شما است. سپس می‌توانیم در تنظیمات سایت تعریف کنیم ایمیل‌هایی که دریافت می‌شود در کدام‌یک از گروه‌ها قرار گیرند.

اضافه شدن ایمیل‌ها به گروه‌ها در حالت‌های مختلفی می‌تواند انجام شود. هم می‌تواند به‌صورت دستی توسط شخص اضافه شود و هم می‌توان طوری تنظیم کرد که خودکار به گروه‌ها اضافه شوند.

3. ساخت اتوماسیون

یکی از جذاب‌ترین و کاربردی‌ترین بخش‌های میلرلایت، بخش اتوماسیون است. با استفاده از این قابلیت، ایمیل‌های خودکار، زمان‌بندی‌شده و هوشمند ارسال می‌شوند. مثلا تنظیم می‌کنیم هر زمان کاربری محصول شماره 1 را خریداری کرد،‌ بعد از دو روز، یک ایمیل برایش ارسال شود و محصول شماره 2 را به کاربر پیشنهاد دهد.

حالت‌های مختلفی که در بخش اتوماسیون می‌شود تعریف کرد:

 

اگر ایمیل به گروهی اضافه شد، یک ایمیل به‌صورت خودکار ارسال شود.

اگر ایمیل به گروهی اضافه شد، چند ایمیل به‌صورت زمان‌بندی‌شده ارسال شود.

اگر ایمیل به گروهی اضافه شد، از فهرست گروه دیگر حذف شود.

اگر شخصی محصولی را خریداری کرد، از فهرست یک گروه خاص حذف شود.

و…

4. سیستم آمارگیری و گزارش‌دهی پیشرفته

گزارش تمامی ایمیل‌ها در میلرلایت ثبت می‌شود و مدیریت سایت به‌راحتی می‌تواند این گزارش‌ها را مشاهده کند و مورد بررسی قرار دهد. نتایجی مانند درصد باز شدن ایمیل‌ها، درصد کلیک شدن لینک‌های داخل ایمیل، تعداد افرادی که لغو اشتراک کرده‌اند، شناسایی موقعیت مکانی افراد و… . بنابراین با مشاهده آماری که میلرلایت به شما می‌دهد می‌توانید با چند آزمون و خطا، ایمیل‌ها را طوری بسازید تا بیشترین بازدید و نرخ تبدیل را داشته باشند.

5. اتصال میلرلایت به سایت‌ها

تمامی موارد بالا بخشی از امکانات میلرلایت است؛ اما این قابلیت‌ها زمانی کار خواهند کرد که سایت شما با سرویس میلرلایت ارتباط داشته باشد و به هم متصل باشند تا بتوانند به درخواست‌های یکدیگر پاسخ صحیح دهند. اتصال میلرلایت به سایت توسط کلیدی که به آن API می‌گویند انجام می‌شود. API یک کد، شامل اعداد و حروف است. زمانی که در میلرلایت یک حساب کاربری می‌سازید، یک API اختصاصی برای شما ساخته می‌شود. این همان کلید و مجوز اتصال میلرلایت به سایت است که در ادامه توضیح داده‌ایم که چطور باید از کلید API استفاده کرد.

آیا استفاده از میلرلایت رایگان است؟

میلرلایت، پلن‌های مختلفی برای ارائه خدمات خودش دارد که اولین پلن آن پلن رایگان 1-1000 عضو است. یعنی می‌توانید از خدمات میلرلایت تا 1000 عضو را به‌صورت رایگان استفاده کنید و اگر تعداد اعضای شما بیشتر از 1000 باشد از پلن‌های پولی این سرویس می‌بایست استفاده کنید

آیا ایران توسط میلرلایت تحریم شده است؟

پاسخ این سؤال خیر است. چندی پیش، یک شرکت ایرانی به‌عنوان نماینده میلرلایت در ایران فعالیت می‌کرد و کاربران می‌توانستند واریز‌های ریالی را برای نماینده ایرانی انجام دهند. در حال حاضر شرکتی که نماینده میلرلایت بود به فعالیتش خاتمه داده است و این بدین مفهوم نیست که میلرلایت دیگر به کاربران ایرانی خدمات نمی‌دهد. فقط برای خرید پلن‌ها و تمدید پلن‌های خریداری شده باید واریز دلاری انجام دهید.

آموزش اتصال میلرلایت به وردپرس

همان‌طور که اشاره کردیم، برای اتصال میلرلایت به سایت نیاز به کلید API داریم. پس ابتدا به حساب کاربری خود در میلرلایت می‌رویم تا کلید API را یادداشت کنیم. سپس همانند تصویر، وارد بخش Integrations شوید.

سپس دکمه «Use» را کلیک کنید. 

کلید API را مشاهده می‌کنید. کلید API را کپی کنید.

تا اینجا کلید API را از میلرلایت دریافت کردیم. حال باید کلید API‌ را در سایت قرار دهیم. اما سایت ما باید بخشی که بشود کلید API را در آن قرار داد، داشته باشد. برای این منظور از افزونه‌ «هماهنگ‌ساز وردپرس و میلرلایت» استفاده می‌کنیم. توجه داشته باشید این افزونه رایگان نیست و باید آن را خریداری کنید. افزونه معرفی شده را می‌توانید از سایت ژاکت تهیه کنید. پس از نصب افزونه و فعال‌سازی آن، در تنظیمات مربوط به افزونه، بخشی وجود دارد که می‌توانید کلید API را قرار دهید. پس از قرار دادن کلید API، دکمه «ذخیره» را کلیک کنید. اگر تمامی کارها را درست انجام دهید، اتصال برقرار می‌شود. 

زمانی که اتصال سایت و میلرلایت برقرار شد، می‌توانید تنظیمات دیگر را هم مطابق با استراتژی خودتان انجام دهید. مثلا می‌توانید تنظیم کنید اگر کاربران محصول A را خریداری کردند، ایمیلشان در چه گروهی اضافه شود.

افزونه «هماهنگ‌ساز وردپرس و میلرلایت» سازگاری کاملی با فرم‌ساز گرویتی دارد و در بخش پیکربندی GravityForms می‌توانید طوری تنظیم کنید وقتی کاربری فرمی ارسال می‌کنید، ایمیلش در چه گروهی اضافه شود. بنابراین ایمیل‌های کاربران را به اشکال مختلف به گروه‌هایی که در میلرلایت ساختیم اضافه می‌کنیم و در نهایت کمپین‌ها در میلرلایت اجرا می‌شوند.

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 22
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 47
  • بازدید ماه : 172
  • بازدید سال : 1,094
  • بازدید کلی : 4,621